Buesrayildiz Merhaba kizlar Ben 22 gün önce normal dogum yaptim ve dogumum zor oldu ve cok sayida dikisim var dikisler acaba ne kadar sürede düsmeye baslar?
ikievlatannesiii Buesrayildiz canim ben dogum yapali 42 gun oldu ve butun dikislerim düstü suan hicbir sıkıntımda yok bu kisiden kisiye degisir yani
Annemmm Buesrayildiz benimde doğum yapalı 38 gün oldu, benim doğumum da çok zor oldu ama 2 tane dikişim vardı, birisi iç birisi dış, dıştaki 27.gün düştü içteki de dün yani 37.gün düştü
deletedmom19 Buesrayildiz benimde hala duruyor dikişlerim 2 tane kaldı 3 taneydi senin kaç tane dikişin vardı cnm
Gizemre Benim Doğumumda çok zor oldu çok fazla dikişim vardı şimdiden düşmeye başlamıştır ama bana şuan 70 gün oldu yeni geçti sızısı şişliği 😞
ikievlatannesiii Annnisshhh canim buda kisiden kisiye degisir benim kanamam yaklasik 20 güne yakin oldu ve kesildi
Buesrayildiz ikievlatannesiii ay insallah biran önce benimkide gecer ama benim otururken catimdada aci hisediyorum normal mi acaba persembe randevum var doktora sorucamda persembeyedd cok var
ikievlatannesiii Buesrayildiz o bendede vardi canim o normal sonradan geciyo haliyle rahmin dogumdan sonra eski haline donmeye basliyo dengen degisiyo agrilarinin olmasi normal ben cok kisa surede toparlanmistim insallah seninkide biran once gecer