tugbadm ahsap ve sallanabilen her besige monte edilebiliyor canim, yani istedigin yasa kadar kullanabilirsin, kucuk el kadar bi motoru var onu sabit ayaga takip oradan cikan kayisi sallanan yere sabitliyorsun, yaninda kablolu kumandasi var, kumandaya bastiginda kumandanin ucundaki bas parmak buyuklugundeki kucuk makara hareket edip kayisi ileri geri itiyor ve besik sallaniyor..hiz kademd ayari var, az sallayabiliyorsn,hizli sallayabiliyorsun,5 kademe hiz ayari var..sese duyarli, bebek ih dese hemen salliyor 10 dk kadar otomatik, eger uyku moduna basarsan 20 dk boyunca salliyor,gunduz modu var gece modu var, kurulumuda cok basit, yani cok cok rahat ettirior..Ben alali 1 ay falan olsu,400 civari odedim ama inan deger kuzum, gunduz neysede gece sallamak isgence cunku, ne yap et al derim, bu sistemi kendi yapanda var, burada bi anne demisti, esinin oyle yetenegi varsa yaptrabiliesin, youtubede videolari var, hepsi buradadan aldim ben ama n11 de baska sitelerdede var, marka onemli degil yeterki isini gorsun..