deletedmom555 tugbadm Coook küçük daha sallamayı bıraktırabilirsin pış pış müziği aç yanına uzan uyusun kendi kendine
tugbadm Hazelnur yapıyorum canım ufak hareketine bende kalkıyorum tekrar pışpışla tekrar uyan öyle geçiyor
Deletedmom302 tugbadm 7 aylık oğlum var bende aynı durumdayım, gece yüz defa uyanıyor, çünkü sallanmadan uyumuyor, uyurken bile saklanacak beyefendi 😂
ealimother Bhs hayır canım hamakla beraber şuna da başladım gözleri kapanmaya başlayınca sallamıyorum bi süre kendi sallanmaya devam ediyor sonra duruyor kendi kendine uykuya geçmeyi öğrenmesi için
Esraemirr GirayinAslisi benimde bebegim 40 gunluk bende her sekilde uyutuyorum kucakta memede sallayarak bazrn kendi uyumasini sagliyorum…uyku egitimi icin yenidogan donemde bu sekilde alternatifli uyutmankn daha iyi oldugunu soyluyorlar siz egitim verdinizmi faydasini gorduuzmu bu sekilse uyutmalarin
GirayinAslisi Esraemirr eğitim kendim verecektim dış çıkarmaya başladı çok huysuzlandi bıraktım hala dış çıkarma dönemini yaşıyoruz ama artık ayakta sallamıyorum plates topunu da çoktan bıraktık sallanan beşiği var son günlerde ya onda ya gogsumde uyuyor en azından vücudum yorulmuyor ama hala gece uykusu düzensiz nerdeyse saat basi emmeye kalkıyor onuda bi düzene sokmal lazım da şu diş olayının geçmesini biraz. Sakinleşmesini bekliyorum
Melooo tugbadm ay valla hamak degilde beşik sallama aparatı var takıyorsun kendi kendine sallanıyor hatta kademeleri var ağlayınca sallıyor falan eşim sağolsun aldı beni büyük dertten kurtardı yanımda yatıyor basıyorum sallanıp duruyor diğer türlü yine sallıyorsunuz hamak da valla şiddetle tavsiye ederim
tugbadm Melooo düşünüyoruz bizde eşimle herkes işe yarıyor diyor ya bakalım inş yarar bu seferde gittiğim yerlerde uyumaz da alışırsa. Buna da 😬