100710 mrscakir Vertigoda var canım bende ama ense kısım boynuma şiddetli agrı girdiği zamanlar çok kötü oluyorum bu neden oluyor acaba migren mi
nutellaaaaa mrscakir evet sizinki normal migren bizimki baş dönmeli migren bizimki daha zor valla başım ağrıdığında her yer dönüyor gözümde çok zor ayağa bile kaldırmıyor aynı anda mide bulantısı da çok yoğun oluyor Heleki regl döneminde her gün ağrıyor bazen diyorum ki keşke normal migren olsaydı en azından sadece baş ağrısı oluyor normalde migrende
mrscakir nutellaaaaa ayy allah yardımcınız olsun bizimki bile gerçekten çekilir cinsten değil sizinkini düşünemiyorum bile. Bana bir çok kişi hacamat önermişti ama cesaret edemedim sizde araştırabilirsiniz belki iyi gelir.
nutellaaaaa tgcyi benim regl döneminde çok oluyor normal günlerde de ağrıyıp geçiyor. Sizin nasıl başladı acaba vertigonuz
tgcyi nutellaaaaa cok uzun zaman oldu acikcasi senelerdir var bende cok hatirlamiyorum acikcasi ama benim annemde de var
hazal3421 100710 tamamen beni anlatmışsınız tıpatıp aynı ağrı şeklimiz var bugün nörolojiye gittim mr çekilcek netleşicek doktor büyük ihtimalle migren dedi baş dönmesi doluluk basınç mahvoldum yaklaşık 6 aydır başladı gitmiyorda bitmiyorda bu nasıl bir illet
nutellaaaaa hazal3421 baş dönmesi şeklinde mi başladı sizinde benim 1 senedir var geçmiyor maalesef egzersiz terapisi alacağım Bnde
nutellaaaaa tgcyi ne kadar sğrede bir dönüyor başınız peki kalabalığa girebiliyor musunuz atak geçiriyor musunuz baş dönme atağı
tgcyi nutellaaaaa uykusuz kaldigimda ve cok yoruldugumda oluyor genelde, arabada saga sola ve arkaya donup bakamam mesela aninda tutuyor, yine arabada telefona bakamiyorum, toplu tasimada ters gidemiyorum birde yine tutuyor.
hazal3421 nutellaaaaa evet baş dönmesi mide bulantısı ile başladı sonra fazlalaştı doktorda gidemedim çocuklarım küçüktü kendi araştırmalarımla eczaneden bir ilaç buldum çok şiddetlenince içiyorum geçiyor dönme ama ağrı hafif kalıyor
nutellaaaaa tgcyi evet Bnde aynıyım telefona bakamam asla arabada düz önüme bakmam gerekiyor uykusuz kalırsam aç kalırsam kalabalığa girersem çok fena oluyorum 1 gün iyiysem diğer gün mutlaka dönüyorum dengesiz oluyorum geçmiyor yani 1 senedir
mynameysli4 Sağ yada sadece sol tarafım felaket agrir bulantı baş dönmesi burnum yada gözüm sokup atasim gelir zaten hergun Vertigo ilacımı içiyorum ekstra migren tutunca hemen acile gidip bir iğne yaptırıyorum onun dışında asla geçmiyor saçım ıslak uyudum mu. Uykusuzluk ağladım mi ertesi gün felaket oluyorum
tgcyi nutellaaaaa mutlaka gozukun o zaman doktora eger vertigo teshisi konursa ilaci var onu kullaninca geciyor rahatlatiyor
nutellaaaaa mehmeteray normal migren sizinkisi öyle olunca tek taraflı ağrı oluyormuş normal migrende biberiye yağı baş dönmeli migrene iyi gelir mi bilmiyorum ama bende denemek istiyorum. Yağını içtiniz mi yoksa başınıza mı sürdünüz
mehmeteray nutellaaaaa ben biberiye çayını bardağa koyunca içine bir kaç damla biberiye yağı damlattım öyle içtim. İyi bir marka tercih edin içimi hem daha kolay oluyor hemde daha güvenilir. İnşallah şifa olsun