Deletedmom277 Gzmkaya Almayın bence. Homend tekrar stoğa sokacaktır elbet en çok satılan ürünlerinden çünkü.
Defneyelin Bende şu olaylardan dolayı ekmek makinesi alayım Evde ekmeğimiz yapayım çıkmıyayım dışarı diyorum. Önerilen bu şuan yapmamız gereken çıkmamak. Ama gerçekten fırsatçı çok. Uygun fiyatlı ekmek makinesi yok gerçekten
Allah-Islah-Etsin Gzmkaya Maşallah eşinin hevesini kırma bence. Ben de almak istiyorum benim eşim izin vermiyor
Gzmkaya Allah-Islah-Etsin aslınd ahanı dıarsan almaktanda ekmeği kendimiz yaparız guzel olur benımde aklıma yattı helekı bu donemde dedım de işte pahalı
Defneyelin Gzmkaya Hepsine baktım ama fiyatları çok uçuk. Ekmek yapmak için başka bir alternatif bulmaya çalışabilirim. Çünkü çıkmayı düşünüyorum.
Defneyelin Gzmkaya hamarat diye bir küçük ekmek makinesi varmış ama öyle koyup ayarlamıyorsun. Bunda bildiğin ekmek pişiriyorsun o 150 tlymiş
Gzmkaya leyangeceveleyalgunes sessli çalışıyor birde kapatma düğmesi yok diyolardı ön panalindede içine gösterem gösterge yokmuş o bumu oylemi
leyangeceveleyalgunes Gzmkaya Ben kullanmıyorum annem kullanıyor o yüzden bilmiyorum ama bana memnun olduğunu söylemişti.😊
Birkucakmutluluk Deletedmom277 ekmek makinelerinin elektrik faturasına etkisi nedir ?? 3-4 saat çalışıyor. Çok geliyor mu?
Deletedmom277 Birkucakmutluluk Ya bilmiyorum eşim otomatik talimatla ödüyor ama çok bir etkisi olsa söylerdi. 2 arkadaşım da kullanıyor öyle bir şey söylemediler