[silindi] Gzmkaya yıllar once almıstı annem sinbonunki gayet memnun ucuzada aldı. Pahalısına kacmanıza gerek yok uygun fıyatlılarda ıs goruyor ama pekte kullanılmıyo ınsan bı hevesle alıyo kac defa yaptınız desen bır elın parmaklarını gecmez
Birkucakmutluluk Deletedmom277 ekmek makinelerinin elektrik faturasına etkisi nedir ?? 3-4 saat çalışıyor. Çok geliyor mu?
Gzmkaya Deletedmom277 2000 diyolar ya :( profilonunda bir tane ürün eklemeli modeli var ve baget etkmek yapma aparatıda var cok kararsız kaldım
Deletedmom277 Gzmkaya nasıl 2000 olur. Biz indirimle 350 tlye aldık. 800 tlye çıkmıştı. Şaka mı bu ? Baktım hepsiburada da öyle kendi sitesinde yok diye 2000 tlye satıyorlar şaka gibi. Fırsatçılık resmen https://www.homend.com.tr/breadfast-1503-ekmek-yapma-makinesi
Deletedmom277 Gzmkaya Ben aylar önce aldım. O zamanlar 800 tl’ydi. Hatta hepsiburada da 500’tlydi görümcem oradan aldı. Bu nasıl bir fırsatçılıktır şaşkınım resmen. Şikayet edicem ben homend a mail atıcam
Gzmkaya [silindi] eşim baya heveslendi al sıcak sıcak yenir kendimiz yaparız dıye tutturdu bakım dedim de fiyatlarda hiç makul deil yani en uygunu 1000 falan
Allah-Islah-Etsin Gzmkaya Maşallah eşinin hevesini kırma bence. Ben de almak istiyorum benim eşim izin vermiyor
Deletedmom277 Gzmkaya Almayın bence. Homend tekrar stoğa sokacaktır elbet en çok satılan ürünlerinden çünkü.
Defneyelin Bende şu olaylardan dolayı ekmek makinesi alayım Evde ekmeğimiz yapayım çıkmıyayım dışarı diyorum. Önerilen bu şuan yapmamız gereken çıkmamak. Ama gerçekten fırsatçı çok. Uygun fiyatlı ekmek makinesi yok gerçekten
Gzmkaya Allah-Islah-Etsin aslınd ahanı dıarsan almaktanda ekmeği kendimiz yaparız guzel olur benımde aklıma yattı helekı bu donemde dedım de işte pahalı