kukuleta Fatma_FLZ bende götüreyim peki aşı cok acıtıyor mu ateş oluyomu birisi bana gitmeden önce calpol ver demişti
Emirasaf_e kukuleta 1 aylk asisini yeni yaptırdık hic sıkıntı yasamadik biz ebeyede sordum bu bisey yapmaz genel olarak dedi
Fatma_FLZ kukuleta şimdilik ateş olmadı uyutuyor bizimkini ama sık sık kontrol ediyorum ateşi var mi yok mu diye
Emirasaf_e kukuleta evet korkmaliyizki tedbirli olalim ama bunun yaninda baska şeylerdende korkmaliyiz baska hastaliklardan
MFD53 kukuleta yatağını yokuş gibi yapın reflü olmuş yada reflü yatağı alın uzun süre aç kalıp birden yemesin az az sık sık emzirin yada mama verin
kukuleta MFD53 anne yanı beşiği reflü yatagı oluyor bi tarafı eğimleniyor ben yinede almıştm reflü yatagı onda yatıyor kusuyor diye internetten biseyler baktm yedikten sonra dik tutun 10 dk diyo onuda yaptm dikken kustu böyle bişey var mı ya
Hunili kukuleta bizde bir hafta sonra 5 aylık olacağız bugün doktorumuzu aradım gelelim mi diye haftaya konuşuruz duruma göre dedi ve benim oğlumda çok kusuyor iki aldır kilo alımı durdu resmen 😭 gaviscon kullanıyoruz ama fayda etmiyor pek ne yapacağımı bilmiyorum
kukuleta Hunili ben mesaj attm doktora randevumuz 10:30 da uygun görmezse sabahtan yazar gelmeyin şöyle yapın dıye
kukuleta Deletedmom99 yok genelde agzının kenarından akıyo bi defa fışkırdı 2 defada burnundan bile geldi
kukuleta Sakura-chan aile hekimim öyle gıcık bi doktor ki cocuk doktoruna git der. Ne sebepten gitsem hastaneye git diyo