boncuk_29 shi belki başarılı olamadı kapattı veya işler yolunda gitmeyince satış yapmaktan vazgeçmiştir
deleted20517 shi bunu birinden duymuştum benzer bişeyi yaşamıştı Trendyol ücreti iade etti demişti,siz Trendyol canlı desteğe falan bağlanın müşteri hizmetlerine yada,ürününüz kargoya vs verilmişmi yada fotolu yorumları yokmuydu
shi SevimliHayaletCasper canım stok değil hiç ürün bulunmuyor yazıyor takipçi bile kalmamış ya yorumlar yok hiç bişey evet asistanla görüştüm iptal etti ürünü parasını trendyol hesaba 2 10 iş günü içinde ileticek şükür
Gzdzeynep shi adidas alacaksanız resmi internet sayfasından alın ben ordan alıyorum hem de baya indirimde ürün denk getiriyorum adidastan. Trendyol gibi yerlerde orjinal olmayan ürün satışı da fazla güven vermiyor.
shi Gzdzeynep ya hep alıyordum bende adidas magazasından alıyordum ilk defa böle birley oldu gerçekten indirim görünce ben 😂 ama kurtardık şükür
mavideniz96 shi ürünler Trendyol uygulamasının güvencesiyle ile satılıyor imkansız yani eğer güvenmiyorsanız ürününüzü iptal edin paranızı geri alın
asrinhatasi shi benim bir siparişimde aldığım ürün ile gelen ürün arasında baya fark vardı. Trendyol asistan ile görüşüp iade ettim. Hem param gelmişti hem de yanlış ürün geldi diye bana kupon vermişlerdi. O yüzden içiniz rahat olsun paranız iade olur.
shi asrinhatasi evet ya çok şükür ilk kez başıma geldi zaten trendyol kadar güvenilir bi site yok ama neden bu şeklde oldu anlamadım zaten
asrinhatasi shi bazı satıcılarda malesef sorun çıkıyor. Sizden önce birileri ciddi bir sorun yaşadı ondan mağazanın ürünleri kaldırılmış bile olabilir. Geçmiş olsun🌸