zeynebimd shi trendyolda öyle dolandırılma gibi şeyler olmuyor yıllardır alışveriş yapıyorum iade hakkın var her türlü ben instagram üzerindeki sitelerden dolandırıldım ordan hiç alışveriş yapmıyorum
cokbilmismom shi Trendyoldan dolanrilmazsiniz ama Trendyol adı altında size bi link verirler ordan dolandirilirsiniz sahte link yani
shi boncuk_29 ben ayakkabı sipariş verdim ama şuan o sitede ürün bulunmamaktadır yazıyor böyle birşey olabilirmi bende çok güveniyordum ama sanırım dolandırıldım die düşünüyorum
shi cokbilmismom nasıl yani ya ben kendim trendyola girdim normal adidasın ayakkabısı indirime girmiş diye sipariş ettim şuan böyle birşeyle karşılaştım bende
Rwerdst shi Trendyoldan mağaza ceza yediği zaman böyle oluyor genelde. Trendyolla iletişime geçin bence ürünü beklemeyin. Para iadesi isteyin, yaparlar. Mağaza ceza yediyse alışveriş yapmam çünkü. Bu arada mağaza kapanmışta olabilir tabii
annekko shi sipariş kısmında ne yazıyor var mı? Satıcı yorumları yok mu alırken baktınız mı? Trendyoldan hiç böyle bir şey yaşamadım hatta kırık gelen ürünün anında iade parası yatırıldı telefon ile memnuniyet soruldu
queenofrose shi adaidasin ayakkabısında saçma sapan mağazalarda indirime giriyorsa orjinal olmuyor malesef. Ben almam
Gzdzeynep shi adidas alacaksanız resmi internet sayfasından alın ben ordan alıyorum hem de baya indirimde ürün denk getiriyorum adidastan. Trendyol gibi yerlerde orjinal olmayan ürün satışı da fazla güven vermiyor.
queenofrose shi trendyolda dolandirilma şöyle oluyor. Tabiki ürünün geliyor ama orjinal olmayabiliyor. Ben bı kez ayakkabı aldım. Orjinaliyle alakası yoktu. Birde kolonen aldım. QR dan ulaşamadım. Kolaylıkla iade eettim
shi annekko evet ilk defa yaşıyorum hende hayır girdiğimde yorumlar vardı çok güzel şimdi ayakkabı favorimden bile kalkmış ya
boncuk_29 shi belki başarılı olamadı kapattı veya işler yolunda gitmeyince satış yapmaktan vazgeçmiştir
asilhanmoms shi evet oluyor bende alisveris yapmistim daha once cok memnun kalmistim annemede alacaktik ama satici hic yoktu trendyoldan cekilmis magazada urunde yok yazabiliyor urun size her turlu gelecek baktiniz sahte kii trendyolda adidas nike gibi ayakkabilarin sahteleri cok satiliyor alirken saticiya bakmak orijinal saticidan almak cok onemli geri iade edin
ElisaMom_ shi trendyolda dolandırılma ihtimaliniz çok düşük eğer böyle bişey olduysa yanlış bilmiyorsam geri ödemeyi Trendyol yapıyormuş
sumeyyeravza shi öyle oluyor bende elbise almıştım öyle olmuştu, site iki gün sonra fiyat günceleyip yeni ürünler koymuştu. Öyledir belkide. siparişlerim kısmından takibini yapabilirsiniz.
benibenibihetirni Trdndyol asistan var ordan bilgi alabilirsiniz veya müşteri hizmetlerini arayin geri iade isteyin