asrinhatasi shi bazı satıcılarda malesef sorun çıkıyor. Sizden önce birileri ciddi bir sorun yaşadı ondan mağazanın ürünleri kaldırılmış bile olabilir. Geçmiş olsun🌸
lavinmom Kendim trendyolda satıcıydım size şöyle açıklayayım bu ayakkabıyı aldığınız satıcı mağazasını tatil moduna almış. Siz dolandırılmadınız sizin siparişinizi gönderir eğer göndermezse trendyol paranızı iade eder satıcıyada para cezası keser. Mağazayı tatil moduna alınca böyle ürünler gözükmez hatta 1-2 gün sonra mağaza da görünmez satıcı tekrardan açınca ürünler yeniden satışa sunulur. İnstagram hesap dondurma gibi düşünün
Rwerdst shi Trendyoldan mağaza ceza yediği zaman böyle oluyor genelde. Trendyolla iletişime geçin bence ürünü beklemeyin. Para iadesi isteyin, yaparlar. Mağaza ceza yediyse alışveriş yapmam çünkü. Bu arada mağaza kapanmışta olabilir tabii
mamabear_ shi trendyol/ hepsiburada gibi sitelerde dolandırma olamaz. Trendyol müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlatırsanız iade yaparlar.
asilhanmoms shi evet oluyor bende alisveris yapmistim daha once cok memnun kalmistim annemede alacaktik ama satici hic yoktu trendyoldan cekilmis magazada urunde yok yazabiliyor urun size her turlu gelecek baktiniz sahte kii trendyolda adidas nike gibi ayakkabilarin sahteleri cok satiliyor alirken saticiya bakmak orijinal saticidan almak cok onemli geri iade edin
sumeyyeravza shi öyle oluyor bende elbise almıştım öyle olmuştu, site iki gün sonra fiyat günceleyip yeni ürünler koymuştu. Öyledir belkide. siparişlerim kısmından takibini yapabilirsiniz.