Pamukhanim_ 12betul canım bizde işe yaradı doğa influenza zamanı 1 buçuk kilo vermişti 2 haftada 1 kilosunu aldı şuan ara ara veriyorum ama kilo aldığı belli
12betul Pamukhanim_ Ya maşallah yarasın kuzuma şifa olsun 🌸 Çok çok iyi inşallah bizde de işe yarar . 1 kilo alsa kafi çok şişmesine gerek yok aslında
12betul surprizbebe Yanlış okumuşum ya 😅😅😅 tepemde çocuklarla yaparsam böyle olur . Çok teşekkürler bir dahakine eksiltirim ❤️
surprizbebe 12betul rica ederim. Bi yorumda okumuştum normalde chia zayıflamak isteyenlerin tükettiği birşey ya. O yüzden oranı önemli demiş sayfanın sahibi Melike hanım.
12betul Balbulutu İnşallah canım öyle umuyorum ama sanmıyorum bu 4. Falan verişimiz hepsinde yüksek diyete rağmen ama anlatamıyorum
Pamukhanim_ nurdagulmom kullanıcı adı değiştirme postu açıyorlar bazen @gg3848 daha net bilgi verebilir
12betul Pamukhanim_ Demek ki tek değilmişim . Chia nında ekstra zararı olacağını düşünmüyorum ama tarif olarak olunca bir dahakine azaltarak giderim yesin yeter ki 😅😅
12betul Balbulutu söylerim kuzum ama muhtemelen yine ultrason diyip 1 ay sonrasına randevu verecek . Ben de o zaman ikna edip götüreceğim
12betul beybitolat İştahı en iyi keçiboynuzu özü açtı bizimkinin canım onu denedin mi ? Bir de aç mı tok mu verdin acaba
beybitolat 12betul hayır denemedim ama deneyeceğim mutlaka. Onu nasıl verdin sen?aşkım ben uyumadan önce muz bisküvi ve yoğurt yediriyorum ona karıştırıyorum 1 tatlı kaşığı ama tepeleme olarak