Minikkurbagam 4 ay 4 günlükten bildiriyorum uykular daha fena oldu üstelik sürekli ağlıyor hep mızmız🙈 elleri sürekli ağzında var mı benim gibi olan
Minikkurbagam prenses0163 gittikçe daha fena oluyor sanki sürekli ağlıyor uyumak istiyor ama uyumuyor emmek istiyor ama emmiyor. Sizde de meme reddi oldu mu
pudu Atakların babası geçti kurtulduk çok şükür Allahtan akıl sağlığı diliyorum herkese 1 ay sürmüştü bizim en zor ve en uzun atak bu bence
pudu Minikkurbagam benim 1 ay sürmüştü ama daha kısa 2 3 hafta sürende gördüm valla sıkıntılı bir atak ya
pudu incilibus bir ay kadar sürebilir daha azda sürebilir az sürerse ne ala ama 1 aya da kendinizi hazırlayın
seval868_ 4 ay 20 günden selam. 👋 3 ay 10 günlükken başlayan atağımız bitmiş bulunmaktadır. 5 gündür normal hayata döndük ama emin olmak için bekledim o kadar cidden normal hayata döndük inanamıyorum 🤦♀️ 😅😅😅😅
Minikkurbagam seval868_ ay çok sevindim sizin adınıza inşallah böyle devam eder🙏 kısa uykularda düzeliyor dimi
Minikkurbagam zehra0508 bende uyumak istiyorum memeden ayırdığım an uyanıyor🥲 hasta da olacak gibi yandı gülüm keten helvası😅
seval868_ Minikkurbagam evet evet oradan anlıyorsunuz zaten bittiğini direkt uyku düzeni oluşuyor, uykuya direnmeye çalışmıyor harika bişey ya 😅 darısı bu atağa girenlerin tez zamanda bitirip bu tadı almalarına 😅