sumeyye_0 Çocuğum bugün çok kötü oldum tamam abi teşekkür ediyorum Allah bereket ver hayırlı akşamlar diliyorum. 😂😂😂😂
Lolik octaviablakee Çocuğum bugün okula gidecek mi acaba bugün okulda değil ama okula gelecek diye düşündüm (Çocuğumun okula gitmemesi dışında sorun yok kimin çocuğu bu djdjjd)
12betul octaviablakee çocuğum bugün okula gitti mi acaba bir şey soracaktım da sana da bir sorayım dedim ne yapıyor ne ediyor diye merak ettim de onun için aradım seni öpüyorum seni çok seviyorum iyi geceler canım benim iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni gör seni çok seviyorum 😘 ben de alakasız şekil de bu çıktı skskksk
zeynephk octaviablakee çocuğum bugün de uyuyabildiğin kadar uyu istediğin gibi olur mu canım nedir bu arada devamsızlık bilgileri?😆
rachelgreen_ octaviablakee çocuğum bugün okula gitti mi acaba bir şey soracaktım da sana Ahdjddjfj ne alaka okula gitmiyor benim çocuk daha bebe 🤣
BordoHuniliAnne Çocuğum bugün günlerden ü m vekilimiz sn ile ilgili olarak kabul edildi ve bir gün önce bugün de bu akşam ki büyük istanbul mitingi konuşması salondakileri. Böyle bir şey çıktı, galiba benim klavye biraz siyasetci 😂
simseklivekalpli octaviablakee çocuğum bugün de benden daha çok güzel bir şey var mı diye bir şey var mı diye bir şey klavye takıldı avagagsh
ElisaMom_ octaviablakee çocuğum bügün bir şey olmaz diyor ama bir de bu kadar çok para vermek istemiyorum 🤣
forumgurmesi Çocuğum bugün çok güzel bir gün diliyorum canım benim çok şükür bende seni seviyorum bebeğim benim kurban olurum ben sana 😅😅🩷
cakebabe octaviablakee çocuğum bugün okula gitti mi acaba bir şey soracaktım da sana da bir sorayım dedim okul ne alakaysa kızım daha 19 aylık 😂 hiç çocuğum kelimesini kullanmam kafasına göre tahmin etti galiba o yüzden 😂
Hemdem__ octaviablakee Çocuğum bugün saat kaçta gelecek acaba ona göre bir şey söyle de ona göre hareket edeyim 🤣🤣
surprizbebe octaviablakee çocuğum bugün okula gitti mi acaba bir şey soracaktım da sana da bir sorayım dedim ne yapıyor ne ediyor diye merak ettim kfkfkfk bu ne saçmalık ya benim klavye delirmiş
Dondurmalikahve octaviablakee Çocuğum bugün ne yemek yapcaniz bir de bu şekilde devam eder yani bu kadar güzel olma be
symstf octaviablakee çocuğum bugün günlerden Galatasaray taraftarı merhaba için çok önemli değil de ne kadar da olmaz ama bu kadar güzel ki ben sana bir sır vereceğim nasılsın hdhdhdjdjhdjdjd böyle birşey çıktı ilk defa kullandım ve bu son oldu 😂😂😂