glzarhnm sonmukemmelannebukucu normalde spor yapmayı çok severim cloe thing falan bayılırım ama bu kadın beni hem hiç çekmiyor hemde çok yoruyor 😂
sonmukemmelannebukucu glzarhnm ben sevdim enerjik geliyor bana bide konuşmuyor ya lesli kafamı şişiriyor 😀
sonmukemmelannebukucu glzarhnm gitsin kilolar 😀 yaparsın sen yaza bomba hadi bir ayda kaç kg gidecek bakalım.
meryem_ag ebrusafura ahahaaa benn vermem lazım derken cips yiyorum tatlı yiyorum ramazan tatlısız olmuyor napimmm
glzarhnm meryem_ag can boğazdan gelir afiyet bal şeker olsunnnnn ama dikkat et zayıflayınca daha çok yersin
ipeksiiimom glzarhnm an itibariyle kocasıyla iddiaya girmis biri olarak yürüyüş bandi aldım 4 haftadır da diyetteyim giden -3.8 kilo
glzarhnm ipeksiiimom hay maşallak başarılarının devamını diliyorummm istikrarın daim olsun benimki gürültü olur diye yürüyüş bandı aldırmıyor :(
ipeksiiimom glzarhnm Valla olursa da yapacak bi sey yok gündüz yürüyeceğim 🥹 iddia büyük kazanmam lazım
glzarhnm busrastattz ben yapmak istemdikten sonra bunlar bana fayda etmez kafada süreci oturttuktan sonra gerisi bende ama teşekkür ederim tavsiye için