glzarhnm Kızlar doğum yapalı 6 buçuk ay oldu neredeyse gaza geldim büyük konuştum eşimle iddiaya girdim 20 kilo veririm istesem ben dedim ama daha bir kilo daha veremedim acilen zayıflamam gerek bana tavsiye verin dinliyorum!!!
ipeksiiimom glzarhnm an itibariyle kocasıyla iddiaya girmis biri olarak yürüyüş bandi aldım 4 haftadır da diyetteyim giden -3.8 kilo
glzarhnm _Hera ama zayıflamam lazım gerginliğim yok aksine çok rahatım hala ben kilo veririm ya diyorum ama hiçbir şey yapmıyorum aynı yerimde sayıyorum 😂
glzarhnm znmte1 ne yapacağız biz böyle her akşam nutella kaşıklıyorum tek motivasyonum kilo almamam sabit duruyor olmam
asellmomss Benimde 4 ay oldu 25 kg aldım doğumdan sonra 13 gitti 92 idim kilo aldım 96-97 arası 25 kg vereceğim düşünüyorum kara kara
glzarhnm asellmomss ben yarın başlıyorum sürekli evdeyim bir uğraşım yok evimde amerikan mutfak ekimin altında olumca beekte olunca can sıkıntısına yiyorum ama yeter yarın yeni bir ben başlangıç yapacak inşalah
glzarhnm ebrusafura ben su içmeye başladım bile zaten emziriyorum hamileyken çok içerdim şimdi neredeyse hiç içmiyorum başlafım sayılır 😂 sana da afiyet olsunnn
sonmukemmelannebukucu ebrusafura 😂valla hepimizin kilo vermesi gerek ben glow wiht jo yapmaya başladım bakalım diyet yapabilirsem iyi olucak gibi etkili baya
meryem_ag ebrusafura ahahaaa benn vermem lazım derken cips yiyorum tatlı yiyorum ramazan tatlısız olmuyor napimmm
glzarhnm sonmukemmelannebukucu normalde spor yapmayı çok severim cloe thing falan bayılırım ama bu kadın beni hem hiç çekmiyor hemde çok yoruyor 😂
glzarhnm sonmukemmelannebukucu ay bende işte ama yok kendime yakıştıramıyorum bu durumu gecim güzelim bu kilolar gidecek 😂
sonmukemmelannebukucu glzarhnm gitsin kilolar 😀 yaparsın sen yaza bomba hadi bir ayda kaç kg gidecek bakalım.