symstf [silindi] ya böyle yeşillik salata aradı gözüm arada mesela iki tane yoğurtlu meze yerine bir tane yeşil salata bir tane yoğurtlu meze olabilirdi. Ama tabi iftar saati geldi benancak yazıyorum 😂
[silindi] myavocado teşekkür ederimm 🌸 Köz Patlıcan Çorbası https://www.nefisyemektarifleri.com/koz-patlican-corbasi-6230875/ Kişi sayısına göre çoğaltıyorum malzemeyi 🤌🏼
busrara12 [silindi] ay benim menüme de el atıverin 🫣😂 hakkını helal et bacım araya kaynicam 🌸🌸 Yayla çorbası Fırında etli sebzeli yemek Pilav Havuç tarator Fasulye piyaz Mantar sote Peynirli börek Tatlıyı onlar yapacak
busrara12 [silindi] keşke ben de sarmalar dolmalar yapabilsem ama çocuk rahat bırakmıyo önceden çok sık yapardım 🥹😂
symstf busrara12 fasulye piyaz çok güzel ama biraz alakasız duruyor. Onun yerine başka birşey olabilir bence. Bi de sanki bu menüde niye bilmiyorum biber dolması iyi gider gibi geldi 😂
dorukdemir3 [silindi] bence biz menünü değil menün bizi yorumlasin🤣🤣🤣bu neeeee yok yok resmen hey maşallah
Deletedmom_875 Ben olsaydım menüm böyle olurdu; Yılan çorbası Fırında akbaba kozlemesi Fare pilavı Yılan tatlısı 🐍
dorukdemir3 [silindi] ay beğenmeyen çıkmaz yaa maşallah yalnız ne hamaratmissin ben hiç çocuğum olmasa bile bunları yapsam akşamına hastanelik olurum🤣