mommmmyys alyazlhaygtt ben kızıma bir elbise bir tulum aldım onları değişip giyer ben hamileyim kendime bişey alamadım beden olmaz diye 😄
kocbay alyazlhaygtt ben bugün çıktım mağazalar berbat gerçekten hiç güzel bir şey yok zaradan etek gömlek aldım kızıma lcwdan kot tulum tshırt ve kürklü yelek aldım birde külotlu çorap ve eşortman takımı aldım ama saatlerce bakındım bi kaç internetten beğendiklerim var onlara da bakacağım sen bulabildin mi 😭
alyazlhaygtt Ben kendim için böyle bişey düşünüyorum ama çoksa tarzım değil açık bi insanım ama crop da giyinmem ters köşe yapayım bu bayram dedim çok da kadınsı durmak istemiyorum karsızım açıkçası sizce nasıl duruyor
CuteBadesMama alyazlhaygtt bence gayet hoş. Simsiyah bir görünüm istemezsen hasır ince bir kemer kullanabilirsin. Sevdim, başka seçeneklerin varsa onlarıda at 🌸 Birde gömlek yakalı ya mutlaka saçlarını at kuyruğu topla 💐
alyazlhaygtt @CuteBadesMama ya çok incesin ❤️❤️ Bi de böyle bişey var ikisi arasında kaldım ilki çok kadınsı geldi 30 lu yaşlar gibi ama bu sanki daha cıtıpıtı ne dersin 🙈
CuteBadesMama alyazlhaygtt beğenmişsin ama samimi olayım bu çok ucuz duruyor. Bu önlerde drapeler falan 10 sene önce modaydı. İlk görsel daha hoş bence hala 🌸
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan alyazlhaygtt  Kendime ve kızıma bunları aldım
CuteBadesMama alyazlhaygtt vücut proporsiyonunu bilmediğim için net yorumda bulunamam ama dediğim gibi ilk attığın elbisede yaşına ağır kaçmaz 🌸
alyazlhaygtt @Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ayyy çok şıkkk güle güle giyin inşallah prensese de bol harclıklı bayramlar 🥰🥰