alyazlhaygtt Anneler bayram yaklaşıyor.. neler alacaksınız veya aldınız bebişlere kendinize ben kendim için bişey bulamadım fikirlere açığım 15 aylık kızım var onda da bişey bulmuş değilim tam olarak sizler nelere bakıyorsunuz.. ❤️😀😀
CuteBadesMama alyazlhaygtt sürekli bakıyorum favorilerim dolu ama henüz almaya niyetlenmedim. O niyet yüklenince alacağım.
kocbay alyazlhaygtt alyazlhaygtt benim kızımda 18 aylık bakıp duruyorum ama henüz tam hoşuma giden bir şey yok 😨
CuteBadesMama alyazlhaygtt sweatshirt altına pantolon veya etek, gömlek-kazak altına pantolon veya etek, elbise üzerine hırka. Çünkü serin olur 😬
CuteBadesMama alyazlhaygtt kendiniz için mi? Ben kızım için yazdım. Kendime bakamadım bile daha 😬 bu arada size gelen yorumlarda sağ altta çevrili ok var ona basarsanız direkt yanıtlarsınız. “@“ bununla zor olur yazmanız 🌸
alyazlhaygtt @CuteBadesMama bende öyle yapıyorum da o yorum neden öyle oldu anlamadım 🤦♀️ kızım var ama inşallah içine sıgar 😆
alyazlhaygtt @CuteBadesMama şu an 15 aylık aldığım takım 18-24 ama bıraz dar gibi neye göre aldım bilmiyorum arada yapıyorum öyle şeyler çok beğenip alıyorum 1 2 anca gıyınıyor
CuteBadesMama alyazlhaygtt tam kalıp alınanların kaderi maalesef 🌸 baktınız içinize sinmedi yeni bir şeyler alırsınız bayram çocuklar için sonuçta, olursada şimdiden güle güle giysin 😊
oylesinebiri__ alyazlhaygtt bende böyleyim eşimde tam kalıp alıyoruz sonra 1 2 defa anca giyiyor o yüzden artık boyuna göre bakicam 😂