byzyldz mucizemgelsin61 benim de ilk iftara misaifirm var o yüzden bugün oğlum uyurken şehriyeli tavuk çorbası yaptım akşam eşim elince gelin pastası yapacağım borcamda eşimde güvece etli türlü dizip dolaba koycak yarın da ben fırına vercem yani yarına bi pilav bi salata kalmış oluyor😅
blt653 Haerkese hayırlı ramazanlar diliyorum İlk gün menüm Kuru fasulye, pilav,fırında köfte ,salata ,kadayıf
Bebee Tarhana çorbası Fırında tavuk patates Pirinç veya bulgur pilavı Havuç tarator Tatlıyı kocam getirsin 😅
BordoHuniliAnne HappyKids ilk gün menüsünü daha düşünmedim bugünün menüsünü yazayım😅 Salçalı bulgur pilavı Bamya yemeği Salata
byzyldz birkupalatte tabiki vaktiniz varsa kendiniz yoğurup açabilirsiniz ama yemek isteyip de vakti olmayanlar için de gayet başarılı oluyor
birkupalatte alparslanmomms Hazır lavaşla değil, hamur mayalayıp kendim yapıyorum şebitlerini. Hazır lavaşla yapılanın gerçeğiyle alakası bile yok. Ama tarif veremeyeceğim çünkü göz kararı her şey. Hamuru sütle yoğuruyorum sabahtan. Kıymalı harc bol yağlı domates biberli soğanlı salçalı olacak. Yarım saat kala hamuru açıp pişiriyorum. Sarımsaklı yoğurt ve maydanozla servis ediyorum
alparslanmomms birkupalatte gerçeğini de yemiştim Kayseri de . Bi deneyeyim her ikisini de . Teşekkür ederim
ada230924 birkupalatte tamamen sütle mi yoğuruyorsunuz ben süt su koyuyorum da sütle daha yumuşak oluyordur kesiin
gizem6767 octaviablakee afıyet olsun et sote yqpıcam bıde pılav salata için malzeme yok cuma günü artık pazar alışveriş yapıcam tatlı olarakda Kemalpaşa yaparım
Sunam gizem6767 herkesin eline sağlık ramazan bereketi ile gelsin bizim kavurma pilav cacık kabak tatlısı var inşallah
dogakusumx HappyKids Hayırlı ramazanlar herkese. Ben etli güveç yanına bulgur pilavı cacık yaparım. Tatlı yapmayacağım.
Birberenannesi HappyKids hayırlı Ramazanlar herkese 🎀 ben ilk gün için Mercimek çorbası Sarma Mantı Güllaç düşünüyorum.
Gzm__ Birberenannesi ilk günden nasıl olduda et veya tavuklu menü yok🤣 erkekler aşırı severler o yüzden şaşırdım mantıda kıymalı bile olsa ilk gün olduğu için direk et tavuk isterler diye dedim🤣
mysohn7 HappyKids Hayırlı Ramazanlar 🌙 Rabbim tuttuğumuz oruçları , yaptığımız ibadetleri kabul eylesin en faziletli şekilde geçirmemizi nasip eylesin🤲🏻 Benim menü; Mantarlı et sote Pirinç pilav Fırında Köz biber-domates çorbası Salata El açma baklava
nnoktaa Geçen sene birebir aynı menüyü yapmıştım hatta ilk defa beyti sarma denedim diyebilirim. Çok faydalı bir uygulama olmuş 🥰🥰🥰
jkkllnczfhk HappyKids hayirli ramazanlar herkese 🎀 fırında kanat patates yapicam yanina pirinç pilavı mercimek çorbası salata ayran.. Tatlı olarak sütlaç ✨