naz_fu4 HappyKids Hayırlı Ramazanlar Herkesee😍 Kuru patlıcan Dolması Lahana Sarması Havuçlu Turp Salatası Sufle
Tambirmom alparslanmomms el açmasıyla daha güzel oluyor ama hazir lavasla da olur kiymali harç zaten kolay çocukla pratik bi akşam yemeği olur 😋
alparslanmomms Tambirmom aynen bende öyle düşündüm . Ramazan da deneyeceğim ama hazır lavaşla . Yormasın diye . Ramazan sonrası kendim yaparım lavaşı . Becerebilirsem asjsjs
byzyldz birkupalatte tabiki vaktiniz varsa kendiniz yoğurup açabilirsiniz ama yemek isteyip de vakti olmayanlar için de gayet başarılı oluyor
haticekasikci alparslanmomms eş tarafından bir Kayserili olarak kendi yaptığımız şebitlerle hazır lavaşla yapılan arasında fark var imkan varsa kendiniz yapın derim
alparslanmomms haticekasikci aynen denicem ama ramazan da hazır lavaş kullanırım . Ramazan sonrası kendim denerim artık
ayhat HappyKids kaynana kaynana kaynana kaynana kuzen anne ev dışarı kaynana kaynana ….. menüm böyle 😂😂😂😂
seda2852 İlk gün için menüm ; Mercimek çorbası Karnıyarık ya da belen tava Pirinç pilavı Salata ayran Tatlı olarak da mozaik pasta Oğlum için de ; Sebze çorbası Mücver
Gzm__ Birberenannesi ilk günden nasıl olduda et veya tavuklu menü yok🤣 erkekler aşırı severler o yüzden şaşırdım mantıda kıymalı bile olsa ilk gün olduğu için direk et tavuk isterler diye dedim🤣
yagizinannesi0606 Gzm__ et fiyatları almış başını gidiyor askeri ücretli tek çalışan zor alıyor tavukla geçiniyorlar
buglemmom bugün benim ilk menüm havuç corbasi tavuk sote pirinç pilavı salata tatlı olarakta pasta yaptım geceden sabah çocuk Durmaz ugrasamam diye
Balbulutu octaviablakee ya yayla çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben yoğurt un yumurta yapıyorum olmuyor. 😢 Ellerine sağlık şimdiden
elisecem Balbulutu ilk önce pirinçleri haşla ayrı kapta yoğurt yumurta sarısı unu güzelce çırp pirincin suyundan biraz yoğurt karışımına ekle en son hepsini pirince dök kaynayana kadar karıştır en sonra ocağın altını kapattıktan sonra tuzunu ekle Ozaman topaklanmaz çorba hayırlı ramazanlar 🙏
seymammm Balbulutu tencereye az prinç bir yemek kaşığı un, bol yoğurt su koy karıştır kaynayana kadar bırakma ama, sonra kaynayınca bırak, yap nane yak çok basit
Minikmucizemmmmmm Balbulutu 1 çay bardağı pirinci suda hasliyorum onu soğumaya bırakıyorum başka bir kapta 1 yumurta 1 kaşık un 1 su bardağı yoğurt çirpıyorum soğumaya bıraktığım iliyan pirinclerin suyundan biraz harca döküp tekrar çırpıp karışımı haşlandığım pirince karıştıra karıştıra ilave ediyorum 1 2 taşım karıştırarak pişirip altını kapatiyorum sonra cezveye 2 yemek kaşığı sıvı yağ ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı nane ekleyip çorbaya ilave ediyorum tadı kıvamı güzel oluyor
hasananesi HappyKids Benim ilk gün menüm Tavuklu sultan kebabı Yayla çorbası Salata🥰 Herkese hayırlı ramazanlar🌸