HappyKids Canımız annelerimizin hayırlı, bereketli, huzur ve sağlık dolu bir ramazan geçirmesini dileriz. 💜 Ramazan boyunca iftar menülerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.🥰 İmsakiye uygulamamızda da gün gün İftar Menüleri bulunmaktadır. iPhone Link: https://apps.apple.com/tr/app/i-msakiye-ramazan-2025/id1672049086?l=tr Android Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.happydigital.imsakiye
AselLinamoms HappyKids Hepimize Hayırlı Bereketli Ramazanlar İlk gün menüm; Ayran aşı çorbası Karnıyarık Pilav Salata Rabbim tuttugumuz oruçları kabul etsin İnşallah 🤲🏻❤️
zynpdgs HappyKids Benim etli güveç Pirinç pilavı Turşu Fazls bişey yapmak istemiyorum hepsi orda kalıyor tatlı olarak da revani yaparım büyük ihtimalle
octaviablakee Hayırlı ramazanlar 🌙 Uygulama müthiş olmuş tarifler çok kurtarıcı 🤍 Ben ilk gün için; Yayla Çorbası Tavuk Pilav Salata,Turşu,Yoğurt düşünüyorum 🌸
gizem6767 octaviablakee afıyet olsun et sote yqpıcam bıde pılav salata için malzeme yok cuma günü artık pazar alışveriş yapıcam tatlı olarakda Kemalpaşa yaparım
Balbulutu octaviablakee ya yayla çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben yoğurt un yumurta yapıyorum olmuyor. 😢 Ellerine sağlık şimdiden
birannne_ Benim de ilk gün menüsü; Kırmızı mercimek Etli Pırasa Salata Kızılcık hoşafı Tatlı da meyveli kek olur sanırım şimdiden hayırlı Ramazanlar 🌙🌹
hggjkkk birannne_ benim bıgün yoğurt çorbası fırında patates biber soğanlı baget yanında pilav ve tatlı olsrak treliçe var 🫠🌷
queenssss İlk gün için düşüncem Yoğurt çorbası Püre yatağında soslu misket köfte Kereviz salatası Acı biber turşusu İlk günün ramazan pidesini kendim yapicam inşallah Tatlı yapmayı düşünmüyorum çünkü zayıflamam lazım 🙈
uykusuzanne__ Hayırlı ramazanlar ilk gün için Fırında tüm tavuk Mercimek çorbası Yufka ekmekten börek Salata Kabak tatlısı
nurdaanert Hayırlı Ramazanlar dostlar 🕌🥰 Ben ilk gün için yoğurt çorbası Güveçte etli türlü Pirinç pilavı Havuç tarator Salata Tatlı içinde sizden fikir çalacağım 🫶🏻❤️
Minikbirprenses nurdaanert Merhaba güveçte nasıl yapıyorsunuz bende güveç var fakat hiç kullanmadım öylece duruyor ilk önce nasıl bir işlem yapmak lazım bilginiz varsa mi acaba kaç senedir kullananlmadim
Tambirmom HappyKids bende ankara tava yapmayı düşünüyorum salata ve kabak tatlısı belki bir de meze olabilir
mucizemgelsin61 Bebişlerle bu yemekleri nasıl yapıyorsunuz yaa allahım keşke bende yapabilsem ama paçamdan ayrılmayan kızım var🤣 yemek açısından çok zor geçecek benim için ramazan
byzyldz mucizemgelsin61 benim de ilk iftara misaifirm var o yüzden bugün oğlum uyurken şehriyeli tavuk çorbası yaptım akşam eşim elince gelin pastası yapacağım borcamda eşimde güvece etli türlü dizip dolaba koycak yarın da ben fırına vercem yani yarına bi pilav bi salata kalmış oluyor😅
mucizemgelsin61 alparslanmomms Ayy gerçekten öylee ya ben zaten böyle ağzım açık okuyorum🤣🤣 çok da imreniyorum ama yok yani keşke yapabilsem menü bile gün gelecek çıkaramicam 🤦♀️
alparslanmomms birkupalatte Kayseri yağlamasını hazır lavaşla mı yapıyorsunuz ? Bi tarif isterim hiç yapmadım 🤭
alparslanmomms mucizemgelsin61 aynen öylee. Boşverin sağlık olsun ramazan sonuçta . Çocukla zaten yoruluyoruz yeterince . Biraz da dışardan yeriz :))
birkupalatte alparslanmomms Hazır lavaşla değil, hamur mayalayıp kendim yapıyorum şebitlerini. Hazır lavaşla yapılanın gerçeğiyle alakası bile yok. Ama tarif veremeyeceğim çünkü göz kararı her şey. Hamuru sütle yoğuruyorum sabahtan. Kıymalı harc bol yağlı domates biberli soğanlı salçalı olacak. Yarım saat kala hamuru açıp pişiriyorum. Sarımsaklı yoğurt ve maydanozla servis ediyorum
Tambirmom alparslanmomms el açmasıyla daha güzel oluyor ama hazir lavasla da olur kiymali harç zaten kolay çocukla pratik bi akşam yemeği olur 😋
haticekasikci alparslanmomms eş tarafından bir Kayserili olarak kendi yaptığımız şebitlerle hazır lavaşla yapılan arasında fark var imkan varsa kendiniz yapın derim