gizematadeniz Pamukhanim_ ayyy sukur bizim gibi biri. Hele hasta da oldu asssla yemiyo 1 haftadir hele
Minigim38 birkupalatte 3 yaş 3 aylık kızım hamburger istemişti onu yaptım yedi resim yok malesef afiyet olsun minik kuşa😍
gizememre [silindi] gerçekten bazen çıldırma derecesine geliyorum ağzını sımsıkı kapatıyor 😂 ay o ben de de var sonra çenem ağrıyor 😂😂
oylesinebiri__ birkupalatte 2 dilim peynir biraz labne yedi yumurta yapmıştim yemedi yemiyorr 🥲 tükürdü hepsini çöpe döktüm 17 aylık olucak sözde hale bak
Fundayavuz birkupalatte bunları hep yiyorsa valla maşallah çocuğunuza bizimki gramla yer herşeyi 3 yaş 😒
metemom_ birkupalatte maalesef aşırı karışık bir menümüz yok oğlum karıştırmayı sevmiyor bende ne bulursam omlete atıyorum 17 ay 😊
anonimli Pamukhanim_ canım şey yap bende az önce gördüm bu salgına da iyi geliyormuş İçer mi bilmiyorum Tane karanfili birazcık suda kaynat sonra o suyu içme suyuna koy içine de bal sık Vücuda faydası çokmuş
Pamukhanim_ anonimli hiç bişey kabul etmiyor ki suyu zorla içiyor canım artık ben kendim içiyorum iyi gelecek şeyleri
bebiskoveannesi birkupalatte fotoğraf çekmedim ama yumurtalı patates yedi biraz çavdar ekmeği ile tahin pekmez yedi. Pek kahvaltıyla arası yok. Zeytin peynir yumurta falan yemiyo öyle
BordoHuniliAnne birkupalatte afiyet olsun, bu gün çocuklar ile birlikte hazırladık, 4 yaş ve 2,5 yaş , tabakileri domates ve ekmek ile ikisi birlikte yedi. Anne olduktan sonraki maksimum sanat anlayışım 😅