birkupalatte (4yaş) Hadi siz de kahvaltı fotoğraflarınızı paylaşın.Ama yanına mutlaka bebeğinizin ayını belirtmeyi unutmayın🥰
[silindi] birkupalatte pesinde kosarak yedirdigim icin bugun bir kahvalti tabagimiz yok allah ne verdiyse sofradakilerden soktum agzina doydumu şüpheli 32 aylik🤣🤣 size afiyet olsun😊
KendiEvimdeDeplasmandayim birkupalatte ben bugün havuç ve yumurtadan pankek gibi yaptım yarım dilim anca yedi. Biraz kaşar tahin pekmez ceviz yedi biraz da. Fotoğraf çekmemiştim 13aylık ☺️ afiyet olsun
[silindi] gizememre ahahahah gizemm cok guldum ya allah iyiligini versin bu cocuklar resmen bizim aklimizla oynuyo🤣🤣 bende agzini cignesin yutsun diye kendim cigneme hareketi yapiyomusum bazen istemsiz 🤣
gizememre [silindi] gerçekten bazen çıldırma derecesine geliyorum ağzını sımsıkı kapatıyor 😂 ay o ben de de var sonra çenem ağrıyor 😂😂
myangelson birkupalatte eline tutusturdugum yarısı yere giden tel peynirler ve azcik yumurta yedik bugün 😅 11 aylık. Bir de armut yedi 3 parça, 4 tane de yaban mersini. Meyve suzgecine koydum hem diş kasidi hem onların suyunu yedi 😅😅
myangelson birkupalatte inşallah güzelce yediği günleri de görürüm 🤲🏻 iştahsız olmasından çok korkuyorum 🥲
myangelson [silindi] arkadaşımda görürdüm istemsiz yapıyorum farkında değilim derdi demek ki bütün analara yüklenen bir özellik bu 😂😂😂