Pamukhanim_ metemom_ geçmedi 1 hafta boşuna yanlış tedavi gördük pazartesi de pozitif çıktı işte sabahtan beri uyuyor biraz önce 4 tane falan patates kızartması yedi o kadar
gizematadeniz Pamukhanim_ ayyy sukur bizim gibi biri. Hele hasta da oldu asssla yemiyo 1 haftadir hele
Pamukhanim_ gizematadeniz bizde aynı yine 2 lokma vardı 10 gündür hasta sadece şuuu diyor tamam o kadar bugün 10 gün sonra şükür ki 5 tane patates kızartması yedi göbek atacaktım resmen
Pamukhanim_ gizematadeniz ben patates kızartması ve köfte yaptım garanti menü 3 kızartma 1 köfte yerse şükür 😅
gizematadeniz Pamukhanim_ simdi kahvaltisini eşime verdim sen yedir ben duşa gircem dedim banyoda takilip seslerini dinliyorum bakalkm kac dk delirmeyecek 😂
oyoyoyyedibeni birkupalatte benim de kızım 4 yasında bu ara hiç bir sey yemiyor her seye ben onu sevmem diyor geçiyor ne yapacağımı sasırdım 🥺
oyoyoyyedibeni birkupalatte baktırmadım baktırim olmazsa . Aslında soyle sevdiği seyleri yiyor tek onun dısındakilere yemem sevmem , her şey degil aslında abartmısım ama sadece sevdiklerini ylyor