cileklitursu rabiaturan ramazandan önce deneme yap duruma göre ama ben tutamam gibi bende acıkıyorum sürekli
nnoktaa cileklitursu zorlanabilirsiniz 1 yaşa kadar tutmamıştım ben. Sonra ek gıda fazlalaşınca tuttum.
cileklitursu sweatmomyy ramazandan önce bir iki gün deneme yap istersen tutabilirsen ona göre ramazanda tutarsın ama ben tutamam gibi
cileklitursu UykuPerisi_ insallah benimde bu yıl ile birlikte 60 gün borcum oluyor geçen yılda tutmamistim hamileydim
cileklitursu ruveyda_34 1 gun ramazandan önce deneyim diyorum ama tutabilir miyim bilmiyorum ağzıma sürekli bir şeyler arıyorum bayılacak gibi oluyorum
ruveyda_34 cileklitursu o zaman tutmayin kendinizi zorlamayin size mecbur tutucaksiniz diye kimse demiyor sonrasinda tutarsiniz🥰
cileklitursu bebikomomyy ben geçen yılda tutamamistim bu yıl da dediğiniz gibi bir şeyler yemeden zor oluyor
buglemmom cileklitursu sutumde az geliyor bacım emmiyorda zorla emdiriyom artı mama ama yinede heralde tutamayacagim..
GirayinAslisi cileklitursu nasipse oructa bebisim 17 ayliga yaklasiyor o yuzden tutacagim insalalhh gecen sene baya minim odlugu icin sutum etkilenmesin diye tutmamistim
GirayinAslisi cileklitursu yani bebisiniz baya minik ne kendinizi zorlamaya ne sutunuzu etkilemeye gerek yok Rabbim de musade etmis. Nasipse musaitlik olunca ilk firsatta kazalarinizi tutarsiniz yine de kendinizi en iyi siz bilirsiniz