cileklitursu Hayırlı pazarlar kızlar nasılsınız Emziren anneler oruç tutacak mısınız ben dayanabilir miyim bilmiyorum
[silindi] cileklitursu ben iki çocukta da yaşının altına denk gelen oruçları tutmadım. Şu an oruçta kız 18 ayın içinde olacak ve tutacağım. 20 ayda da emzirmeyi bırakacağım inşallah amin
Sgjldah cileklitursu Bebeğin ayına göre sütüne göre değişir ben tutamadım sütüm azdı kızım 3 aylık idi , sonraki Ramazan yine emiyordu ama ek gıda da aldığı için emzirdim.
aybarssyigit cileklitursu çok normal zaten emzirirken bolca su içmek gerekli sütun olması için ben her emzirmeden sonra ufak tefek biseyler atistiriyordum o yüzden kendinizi zorlamayın seneye tutarsınız inşallah hiçbir suçluluk duymanızı gerek yok süt bebegin rızkı eger oruç tuttuğunda hem sütun azalacak hem sen hasta gibi olacaksan hiç hiç takma
momas cileklitursu sütünüz azalır asla böyle bişey yapmayon zaten siz muafsınız şu an sütü kesince tutarsınız bu kadar dert etmeyin
rabiaturan cileklitursu Bende bunu düşünüyordum hiç emin değilim hem sık acıkıyorum hem susuyorum 😌ama bi yandanda tutmak istiyorum belki bir iki gün denemelik tutucam
cileklitursu rabiaturan ramazandan önce deneme yap duruma göre ama ben tutamam gibi bende acıkıyorum sürekli
sweatmomyy Bebeğim 4 aylık bir kaç gün deneyeceğim susuzluk zorlayabilir, iftar sonrası sağım yaparak süt hazırlamayı düşünüyorum gündü sütüm azalırsa en azından takviye yapabilirim
cileklitursu sweatmomyy ramazandan önce bir iki gün deneme yap istersen tutabilirsen ona göre ramazanda tutarsın ama ben tutamam gibi
UykuPerisi_ cileklitursu beneğim 1 yaşına yeni girmiş oluyor. Düşündüm geçen yıldan borcum kaldı tutamıyorum bunsene Allah nasip ederse tutacağım inşallah. Biraz fazla su içer fazla yerim gpn içinde de ek besinle vermeye çalışırım. Bakalım niyetim tutmak inşallah
cileklitursu UykuPerisi_ insallah benimde bu yıl ile birlikte 60 gün borcum oluyor geçen yılda tutmamistim hamileydim
ruveyda_34 cileklitursu gecen sene ramazanda emziriyordum denedim tutabildim ve devam ettirdim cok tutmak istiyorsaniz deneyin yapabilirseniz eger devam ettirin yoksa tutmazsiniz
cileklitursu ruveyda_34 1 gun ramazandan önce deneyim diyorum ama tutabilir miyim bilmiyorum ağzıma sürekli bir şeyler arıyorum bayılacak gibi oluyorum
bebikomomyy cileklitursu hamileyken tuttum ama emzirirken tutamam diye dişünüyorum ramazanda bebeğim 7 aylık olucak ek gıda alıyo ama daha alışma aşamasında şuan çok az ve su içmezsem yemek yemezsem sütüm etkileniyo. Denicem ama dayanamam diye düşünüyorum o kadar saat aç susuz
cileklitursu bebikomomyy ben geçen yılda tutamamistim bu yıl da dediğiniz gibi bir şeyler yemeden zor oluyor