burcumeyddan Mariposa ben 3. ayın sonunda yaptırdım oğluma doktor eve geldi steril ortamı oluşturdu ve işleme başladı. 10-15 dakika sürdü sürmedi sadece uyuşukluk geçince ilk çiş yaparken biraz canı acıyor sonrasında acı vs. yok☺️ Ertesi gün oğlum dönmeye başlamıştı😅👌 dikişli olduk bu arada.
Mariposa havvask masallah, ne guzel. Peki yanina girebildiniz mi? Islem sirasinda hic agladi mi? Sonrasinda kanama oldu mu? Islem kac dk surdu.
Mariposa [silindi] knk aradan ciksin istiyorum ya , bebekken farkinda olmuyorlarmis iyilesme sureci de kolay oluyor diyorlar. Sadece isleme dr almazsa beni diye endiseliyim, bi de o arada aglar da sakinlesemez diye korkuyorum
Mariposa mamacitaa_ Buyugum 7 yasinda Ortancam 4 Minik 36 gunluk 🫠 Ucuncu bizde de planli degildi surpriz oldu ama iyiki gelmis bebek ozlemisiz 😍 herkes etrafinda pervane, ablalari da cok seviyor .
mamacitaa_ Mariposa anladım Allah bağışlasın inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 🌿😊 benimkiler de 7 yas ve 22 aylık yani 2 yas diyebiliriz az kaldı sonuçta 💜
Mariposa Hemdem__ ayy forumda coguu 4-5-6 aylikken yaptirmis bebekken yaptiranlar daha az, beklemek mi lazim bilemedim ki kiyamiyorum bi yanim buruk 💔bi yandan da erkenden oldu da bitti olsun diyoruz 🙂 ins kolay atlatiriz sureci. Dr ne diyecek haftaici bakalim 🙇♀️
Mariposa murek dikisli yontem daha mi kolay acaba ya sonrasi icin. Dikissiz ile arasinda ne fark var hicbir bilgm yok
murek Mariposa bizim doktorumuz kesinlikle çocuk cerrahına yaptırın dedi ve çok kolay oldu eski usülde baya zor oluyor
havvask Mariposa hayır özel hastane olduğu için ameliyathanede oldu yarım saate yanımdaydı geldikten sonra bir kanama olmadı ama çok şişiyor doğal olarak o beni biraz korkutmuştu yoksa gayet güzel geçti hiç ağrı kesici bile vermedim çünkü daha çok küçük onun için en iyi ağrı kesici anne sütü
[silindi] Mariposa yani lokal anesteziyle kolay bı şekilde yapılır evet çok hareketlenmeden yapılması daha iyi tabi inşallah kolay geçer dostum. Bazı doktorlar emzirirken bile yapabiliyorlar bı konuş iyice fikir al ilk doktora yaptırma hemen
Mariposa [silindi] emzirirken bile Knk boyle bsy olsa varyaaa o an yaptiririm, ins vardir boyle bir kolaylik du bakalim 🫀
[silindi] Mariposa sor kanka ben gördüm sosyal medyada öyle doktorlar vardı umarım sen de en iyisine denk gelirsin 🥰🤲🏻
Mariposa mamacitaa_ aminn Cumlemizinkileri insallah 🌹 kucugun biraz daha buyuyunce dusunebilirsin aslinda 🫠 hayirlisi 🫀
mamacitaa_ Mariposa 😍💜🍇🤲🏻amiiin. ya bilmiyorum hiç aslında istemiyorum suanlik ileriye dönük de öyle bir düşüncede değilim. Bakalım. 🤧 peki şey sizin yasınız kaç acaba ben 26
sifirekran_bolkitap Mariposa oplum 52 günlüktü sünnet olduğunda lokalle yaptılar Ameliyathanede yaptılar, bizi almadılar. Özel bir hastaneydi. İyileşme süreci çok hızlı oldu😉