Mariposa alinmom yok anam uyku alerjisi var yeni bebelerin 😁 akli kaliyo uyurum da bensiz parti yaparlar diye
simseklivekalpli Mariposa klipsli yapıyorlar evet, benim oğlan da öyle olmuştu. Bakalım inşaAllâh gönlündeki gibi olur 🩵
barbiee_ Mariposa ağlayacağını düşünmüyorum daha his yoktur çok fazla kanka biz klinikte yaptırdık 8 aylıkken iğne vurulurken ağlamıştı sadece bide iğnenin etkisi geçince🥹
Mariposa barbiee_ iğne vurulurken ağlamıştı Ayyy kiyamam 🫠 40 gunluk olacak cok mu minik , yoksa ideal mi kestiremiyorum ya, kotu tecrubesi olan pek yok o biraz cesaret veriyor haftaici muayeneye goturcem bakim dr ne dicek
barbiee_ Mariposa bence ideal gibi ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi diye biliyorum yine de doktoruna danış. Büyükdükçe çok daha zor oluyor 😒
Mariposa barbiee_ agdgeysh z😁 Cilgin dost severiz 🫂. Aşşaa yukari bilgim oldu knk altta da kalsa olur
sarapchanel Mariposa evet bizim önümüzde ekran da vardı kırmızı balık falan çalıyordu ama anlamıyor tabi kalkmak isteyip durdu. Genel anestezi seçeneğiniz varsa düşünün derim. Hayırlısı olsun
mamacitaa_ Mariposa maşallah ne güzel Allah bağışlasın 🍇😍🌸 aralarında kaç yaş var bende 3 çocuk derim hep ama sanırım yapmicam gibi bilmiyorum
Mariposa mamacitaa_ Buyugum 7 yasinda Ortancam 4 Minik 36 gunluk 🫠 Ucuncu bizde de planli degildi surpriz oldu ama iyiki gelmis bebek ozlemisiz 😍 herkes etrafinda pervane, ablalari da cok seviyor .
Hemdem__ Mariposa Şimdiden geçmiş olsun dostum 🫂 Biz 6 aylıkken yaptırdık 20-25 dk falan sürdü,ben ve babası yanındaydık.Çok ağlayınca çizgi film açtık öyle durdu
Mariposa Hemdem__ ayy forumda coguu 4-5-6 aylikken yaptirmis bebekken yaptiranlar daha az, beklemek mi lazim bilemedim ki kiyamiyorum bi yanim buruk 💔bi yandan da erkenden oldu da bitti olsun diyoruz 🙂 ins kolay atlatiriz sureci. Dr ne diyecek haftaici bakalim 🙇♀️
murek Mariposa cerrahi işlemdi evet dikiş vardı ama sadece krem verdi doktor sargı vs hiç bişey yoktu bardak falan da koymarık hatta çok şişti ama bebeğin hep mutluydu canı acımadı çok büyütmüştüm gözümde ama çok kolay geçti rahat olun sizde
Mariposa murek dikisli yontem daha mi kolay acaba ya sonrasi icin. Dikissiz ile arasinda ne fark var hicbir bilgm yok