Kocamdaaakocammm Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ağır bisey kaldırıyorsun 2 3 hafta yerine tamamen oturana kadar sonrasında nroaml hayatına donebilrisjn
Kocamdaaakocammm Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dikkat etmen gerekiyor cnm 🥲 Tamamen yerine alisana kadar ben şimdi her yere atlayip zıplıyorum😂😂
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cahillesohbetikestim_ ya evet az önce okudum gençlere önermiyorlarmış adetten de kesebiliyormuş e ne yapıcaz biz
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan balkizlar bursadayım ben yaa başka yerde de okudum şimdi yazdıklarınızı spiral için spor yapıyorum bayrama kadar kilo vermem lazım ne olcak ya 🥲
balkizlar Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hmm sporu hiç düşünmemiştim zararı var mı ki bi sorun doktora bence… ben emziriyorum ve aslan kilo veremiyorum onu da buna bağladım 😅
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan simseklivekalpli spiral takılınca çok fazla hareket etmemek lazımmış yerine oturunca kadar öyle yazmışlar aşağıda bayrama kadar vereyim o zaman inşallah kaza yaşamam kilo verdikten sonra bırakıcam sporu o zaman taktırayım spiral o zaman
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan balkizlar evet bir kaç gün ağır hareketler yapmamak lazım ve ben cardio yapıyorum hızlı tempoda 🥲
yaseminligunler Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cilt altı implant 15 ay once eczaneden 4,065 liraya alıp hacettepe üni ücretsiz taktırdım ama şöyle dogum yapalı 19 ay oldu hala adet olmadım doktora gitmem gerek ama gidemedim henüzz🤭
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yaseminligunler işte sıkıntı ya gençlere önermiyorlarmış şimdi öğrendim hormonları tepetaklak ediyormuş