Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar kızlar Kadın doğuma randevu bulamıyorum ya hormonlu spiral takıcam ya da kol altı ben implanttan yanayım 3 yıl koruyuculuğu var diye duydum. Ama randevu bulamıyorum ne yapıcam bu şekilde
patiseverana Valide-Ayse-Hafsa-Sultan y doktor bana da önerdi ama bilemedim ya kol altının nasıl bir koruyuculuğu bar araştırdınız mı?
balkizlar Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bende 1 yıldır implant var adet düzenimi çok bozdu..hatta geçen çıkarttırmak için gittim biraz daha bekle dedi.. 1-2 aya düzelmezse çıkarttırcam… özelde 7500₺ ye taktırdım… taktıracaksanız hormonsuz spiral taktırın bence.. nerde yaşıyorsunuz ki ben İstanbul da randevu sıkıntısı yaşamıyorum
yaseminligunler Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cilt altı implant 15 ay once eczaneden 4,065 liraya alıp hacettepe üni ücretsiz taktırdım ama şöyle dogum yapalı 19 ay oldu hala adet olmadım doktora gitmem gerek ama gidemedim henüzz🤭
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Özele mi gitsem acaba 🤔 başka çare yok gibi duruyor kızlar en son takan var mı aranızda ne kadara taktırdınız
Kocamdaaakocammm Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Devlet hastaneleri de artık para alıyor ama ne kadar alıyor bilmiyorum Özel çok pahalı ya bence o kadar para değmez sonucta devlette aynı şeyi takıyor Randevu kolay bulmak için özellikle sabah saat 10 da bakacaksın yada cumartesi günleri cumartesi günü bütün hastanelerde Randevu sistemleri açılıyor Ben 4 sene önce taktirmistim spiral çok memnunum
cahillesohbetikestim_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan toplum sağlığı merkezlerinde takıyorlarmış spiral. Arkadaşım orda taktırdı. Ama implantı bilemiyorum o daha pahalı bir şey eğer vücuduna uyum sağlamazsa bide :(
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Spiral takarsam spor aksar bir de çok hareket ediyorum edemem heralde taktıktan sonra kol altı implant daha mantıklı geldi
simseklivekalpli Valide-Ayse-Hafsa-Sultan spiralle nasil spor aksayacak ki? Asıl implant sıkıntı bence kolda olduğu için spor konusunda
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan gizememre 😓 denedim işte burda o kadar yoğun ki suriyelilerden sıra bize gelmiyor
gizememre Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yaaa sabah 10 da randevular sıfırlanıyor da o yüzden dedim ben muhakkak buluyorum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kocamdaaakocammm ya spiralden biraz korkuyorum kayar mı diye ama sorun korkudan önce randevu işte burda o kadar çok suriyeli var ki sıra gelmiyor bize 🙄
Nurci Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ben taktırdım 2 ay oldu ilk ay değil de ilk 1 hafta demişti bana doktor o şekilde yaptım bir sorun olmadı
Kocamdaaakocammm Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Hiç korkulacak bi acısı yok ben 4 senedir onunla korunuyorum ek koruma yöntemi yapmadan 4 kez de kontrole gittim ilk günkü gibi Ariyarak ugrasma sabah 10 da direk mhrs ye giriş yap ordan al randevu Malesf ki randevu bulmak çok zorlaştı artık haklısınız bu konuda
Kocamdaaakocammm Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ağır bisey kaldırıyorsun 2 3 hafta yerine tamamen oturana kadar sonrasında nroaml hayatına donebilrisjn
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan simseklivekalpli spiral takılınca çok fazla hareket etmemek lazımmış yerine oturunca kadar öyle yazmışlar aşağıda bayrama kadar vereyim o zaman inşallah kaza yaşamam kilo verdikten sonra bırakıcam sporu o zaman taktırayım spiral o zaman
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan balkizlar bursadayım ben yaa başka yerde de okudum şimdi yazdıklarınızı spiral için spor yapıyorum bayrama kadar kilo vermem lazım ne olcak ya 🥲
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan cahillesohbetikestim_ ya evet az önce okudum gençlere önermiyorlarmış adetten de kesebiliyormuş e ne yapıcaz biz