happygirl8_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sprel için randevu almana gerek yok devlet hastanesinde aile planlaması yeri var adetliyken gidiyorsun oraya kan tahlil yapıyorlar ertesi gün spral takıyorlar
ysen Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ben 1 ay önce bakır spiral taktırdım randevu almadım hastanein kendi içinde aile planlama bölümü vardı sabah gittim Kan verdim sonuç uygun olunca hemen taktılar hormonlu tüm dğzemi bozuyor ama bi kere daha düşünün hiç biri dört dörtlük değil yanii ama bakır en azından düzen bozmuyor kendi adıma konuşayım şu an iyi gibi de ağır kaldırmaya gelince genellikle dikkat etmek lazım tabii hem ilk takıldığı zaman hemde regl günlerinde özellikle
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ysen evet haklısınız işte o yüzden bir ay sonra gidicem inşallah yoğun cardio yapıyorum
hlymlt Retzja bende taktırcam eczaneden aldım nerede taktırdınız adet görme durumları ara kanamalar vs nasıl anlatır mısınız yeni doğum yaptım kilo felan yapıyor mu
kendin Valide-Ayse-Hafsa-Sultan 4defa sipiral taktım hep kaydı ve ol altı implantı takaan çok kişi takma pişman olursun dedi çok kilo yapıyor ya çok fazla kanama olur yada hiç. Âdet olmuyorsun kafam karmakarışık oldu declete 1200 dedi kararsızım
hlymlt Retzja adet düzeni normal devam ediyor mu ağrısı vs. Beni en çok endişelendiren o daha önce doğum kontrol hapı kullandım düzenim iyiydi ağrılarım çok azalmıştı felan ama artık hapa dönmek istemiyorum
Retzja hlymlt İşlemi yaptırdıktan sonraki ay reglim gecikti, sonra eski düzenine oturdu. Bir sorun yaşamadım. Regl sancılarım da eskisi gibi.