Valide-Ayse-Hafsa-Sultan UykuPerisi_ yok canım süt kesilmiyor kolay kolay hatta düşünme orasını ilk bir hafta zor geliyor sadece sonra alışıyorsun istesen de yemiyorsun
kedilipicama Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yok baktırmadım ama aklımda bulunsun. İğne kullanıyorum ondan dolayı büyük ihtimal🤔
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hangimizsevmedik canım ben de hiç mutlu değildim valla ama kilo verirken o ilk rakam düşüşünde daha çok motive oluyorsun sen daha çabuk verirsin 60 lara düşünce haftalık stabil bir kilo gidiyor
yate Valide-Ayse-Hafsa-Sultan burdayım canım kacarmi…masallah barikallah…nazar değmesin.cok sevindim senin adına.. çok.istikrarli bir duruş cidden..bizlere çok güzel.orneksin şuan.. seni bizim grubun sampiyonu ilan ediyorum ona gore….şimdi hemen kısaca neler yaptın bu süreçte yazıyorsun bize.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yate 😁😘😘😘 teşekkürler canım sana bir şey diyim mi işin sırrı sadece cumartesi ya da haftada bir tartılmakta çünkü takıntılı olmamak lazım Cumartesiyi heyecanla bekliyorum mesela ve bayramı inşallah veririm
yate Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bak bunu tuttum….peki sana Bi soru kocamizin başının etini yemek kilo aldirirmi….
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yate hahaha hayır kocanız strese girip kendini yemeğe vuracak kilo alcak ama biz fit olucaz 😀
yate Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bende az besleniyorum ama işte ara kacamaklarim oluyor.ama sartlandim pazarteisden itibaren kacamaksiz başlıyorum inşallah…bide ben spor yapamiyorum vakit kalmıyor.bu ara hep misafir geldi temizlik yemek evd evar 4 cocuk camasir itu derken …artık kendime vakit ayıracagim…ama haftayada 15 tatil kesin yine pat diye gelen olur.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yate evd evar 4 cocuk Canım zaten bu başlı başına yetiyor valla sporu yapıyorsun bir nevi kaçamak olmazsa çok daha iyi verirsin
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan goldengate canım tıbben bir gerçek var 16 saat boyunca bir şey yemezsen vücut kendini yenilemeye başlıyor işte o saatlerde spor yaparsan yağ yakıyorsun baya bir de protein odaklı komple yapay zekadan destek aldım
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan uykusuzanne51 canım cardio videoları var YouTube de 5000 feets yaz çıkıyor 30 dk sürüyor zaten çocuğun uyurken yaparsın
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan angelmommy_ evet canım emziriyorum ama protein odaklı beslenince süte etki etmiyor
angelmommy_ Valide-Ayse-Hafsa-Sultan neler yiyorsunuz peki 15 kilo fazlam var 1 kilo bile gitmiyor çok yemediğim halde😭
uykusuzanne51 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan şuan sen bana örnek oldun en kısa zamamda hemen başlayacağım 🌹🌹
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yate canım bunun kuyruk acısı var dün kardeşime yalan söyledim diye post açmış ben de niye yalan söylüyorsun diyince bana sardı 😀
yate Valide-Ayse-Hafsa-Sultan bizde tam tersi canim işte.kocam beni stres yapıp yemeğe vurdurtuyor.mesela şuan çok hastayim ama uyuyan ben değil kendisi..