mihralinalavin Ben oldum cnm burun ameliyatı eşim baktı çocuklar a iki kızım var dı ozaman lar 2023de oldum dikkat ediyordum yalnız uyuyordum ilk altı ay kimse çarpmasın diye onun dışında güzel geçti
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dert küçümsenmez herkes kendininkini büyük zanneder yapcak birşey yok🤣
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aminn 🤲 Zamana bırak biraz bence acele etme ilerleyen zamanda düşün tekrardan kendinide bebenide zorlama
Meri-Mel binnur37 Ahahahaaaa ya bak beni güldürmeyin ama 😀 @Valide-Ayse-Hafsa-Sultan senin kız caliskan yapar gibi 😁🙃
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan binnur37 o zaman ben şimdi paramı kurs açmak için biriktireyim skckldlw mezun olucam inşallah bu sene
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Maşallah bebeğim asla vazgeçme her dalda şansını dene atla zıpzıpp 🤣🤣
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Meri-Mel dimi bende ki de hayal işte ameliyat olcam da kızım çok sakin duracakta oooo 😀
binnur37 Meri-Mel Geçen yılbaşı ağacı meselesinde @Elfgrn kızı için ben yapamam ağaç benim kızım şeytan parmaklar gibi bir cümle kurmuştu aklıma o geldi deccalgiller bizimki 🤣🤣🤣
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Maşallah de kendine gerçekten hayırlısı ile mezun olda bütün isteklerin olsun inşallah 🤲
Meri-Mel binnur37 Sorma canım nerede bir tehlike var orada artık döktü kırdı çizdi ise ohhh kötü bişi değil diyorum yemin ederim 🥺