binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Diş teli gene estetik gibi değil ben 18 yaşında taktırdım rahat yemek yiyemiyorsun dişlerini sıkamıyorsun teller batıyor zorluyor her ay kontrole gitmen lazım vs … Amann sende durdun durdun çocuktan sonramı geldi ilham perilerin 🤣
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan binnur37 ndjcksks ne bilim yaaa hep evde durmaktan bunlar bazen aynaya bakıyorum hiç burnum batmıyor gözüme ama bazen durup durup aklıma getiriyorum ne bilim nerden geliyor bunlar aklıma
Meri-Mel binnur37 Bence teşekkür etmeli çünkü böyle gerçeği ile ona geleceği kim söylesin yoksa el kadar bebe ile nefes almak sorun iken wmeliyat 😬
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan binnur37 haklısın ya doğru valla bunu da erteliyorum anasını satım kedi de alamadık eve diş te kalktı rafa burun da kalsın sonraya
Meri-Mel Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ya ameliyat bu herkesin illaki başka olur ama burun ameliyatı olup kolay oldu diyen hiç duymadım senin üzülüp acı çekmeni istemeyiz ama tabiki sen güzel gözükmek istiyorum dersen ki zaten güzelsin de biraz bekle😌😬
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Meri-Mel 🙂↔️teşekkür ederim bekliyorum o halde bu cimcime çabuk büyüse de istediğimi yapsam akdklsks
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Durup durup kendine sarma arada bir canım burnum diye sev onu iyi davran 🤣🤣
binnur37 Meri-Mel El kadar bebemiiii küçükmü birde 🤣🤣 Benimde başıma ne geliyorsa bu açık sözlülükten geliyor ya hiç akıllanmıyorum 🤣
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Meri-Mel hahahaha ben uçtum bu aralar galiba diyet yapmaya başladım başım çatlıyor 😀 tatlı krizleri de cabası bu aralar çok ilham geliyor çok
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ahh bacımm çok derdin var gel sarılalım bi sakinleş kıyamam sana 🤣🤣🤣🤣🤣
Meri-Mel binnur37 1 yaşında daha üç yaşındaki anlamıyor benim 😩 bilmiyorum sorun ben de mi ? Sinsi den korkacaksın açık sözlüluk iyidir ama tam şey de yapma her zaman her doğru her yerde denmez eşref saati var falan 😁🤣
binnur37 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dert küçümsenmez herkes kendininkini büyük zanneder yapcak birşey yok🤣
Myneymis Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ben üç sene önce oldum ama şu an çocuğum kafa atıyor uyurken ayağını vuruyor falan ödem oldu sonra dan