vmte 3kedili2bebekli evet Allah nasip ediyorsa vardır bir hayır. umarım sağlıklı bir şekilde büyütürüz. sadece oğlumla karnım burnumda ya güzel ilgileneemz koyun koyuna yatamazsam diye çok üzülüyorum:( temas bağımlısı resmen dibimden ayrılmıyor. onunla uyumayı çok seviyorum
3kedili2bebekli vmte hepsini yaparsınız hiç dert etmeyin onu 2. Hamilelik çok daha kolay oluyor hareketli olduğunuz için daha rahat geçiyor
ggrqnitt vmte Allah hakkınızda hayırlısını versin şokta olmanız çok normal inşallah zamanla alışırsınız ve sizi yormadan geçer süreciniz
Aintyourmama vmte birşey diyim mi ultrason da gördünüz mü mol gebelik olabilir bu 1 aylık asla bu değer de olmaz bu kadar yükseklik normal değil ya ikiz yada mol gebelik
amineilaymom vmte şu anda beni çok korkuttunuz bebeğğim 4 aylık bende pcosum ve hala adet görmedim… En Büyük korkumu birinden böyle duyunca daha bi korktum… Allah yardımcınız olsun
Minik-22 vmte Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misin bende 3 bir tane daha istiyorum ve polikistik over hastasıyım ve eşimde bende 3 ü de istiyoruz bana da lütfen dua et ki rabbim verir inşallah ismim esra
sarikavun vmte deger cok yuksek 1 aylik icin de cok yuksek cogul gebelik degildir insallah diyorum artik. Kisa surece kadin doguma gidin muayeneye
cauuv2 vmte korkunuzu anlıyorum normal de . Ben isteyerek pespese yaptım araları 2 yas zorlugu illaki var ama kıskanmayı bilmiyo dediginiz gibi o yüzden güzelligi daha fazla saglıkla gelsin :)
miran69_ vmte benim de oğlum 10 aylık 8 aylık hamileyim sizin 15 ay olacakmış bizim tam 12 ay olacak gurbetteyim tek başımayım diyeceklerim bu kadar Rabbim bir şekilde yardım eder ikiz gibi büyürler benim doktorum kesme bir şey olmaz dedi hala emziriyorum
milenamavi miran69_ peki sütünüz var mi benim de oğlum 9 aylık 5 aylikta hamileyim hala emziriyorum ama sütüm yok sanki
vmte miran69_ doktor bugün bana da kesme devam et dedi bakalım nasıl olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun
miran69_ milenamavi var sütüm belli eder doymadigindan benimki sürekli memede olmak istiyor ne kadar yok olursa olsun