sencokbiliyon pozitiffanne 😀 bu zevki mutlaka tatmalısın bacım 😀 banyo sonrası olacak ama oh efil efil, yoksa diğer günler ben de hep giyerim.
_Hera mehtaptiryaki dışarı da takıyorum, evde de sporcu sütyenleri takıyorum rahat oluyor diye. Daraliyorum amaa dışarı da takincaa😑😑😑
deniz255 mehtaptiryaki evde sutyen takmıyorum ama şu waikikide göğüs pedli atletler var. Onlardan kullanıyorum
deniz255 mehtaptiryaki küçük oldu size muhtemelen büyük alın rahat rahat hatta bazen bok giydiğimde dışarda da giyiyorum
mehtaptiryaki goldengate Gölcük’te yaşiyorum deprem zamanı bazi millet ciplak kacti o an ona bakmazlarda kapı yanında montum var 🥲
sencokbiliyon goldengate yani canım deprem her an olabilir. Bu gerçeği kabullenicez, fakat hayatımızın merkezine koyup da sürekli bunu düşünerek de yaşayamayız. İlişki sırasında da, banyo yaparken de olabilir sonuçta. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
[silindi] mehtaptiryaki disarda takiyorum ama evde sutyen takmam rahat edemiyorum sarkmada yasamadim takmak istersende sutunu engelleyecegini sanmiyorum
[silindi] mehtaptiryaki tüh ben de bilmiyorum ki. Spor sütyeni tarzı olabilir ama onlar hem rahat hem dik tutuyor
Miraay_123 mehtaptiryaki Bende takıyorum iş falan yapınca sarkması rahatsız ediyor beni 😂 ama sıra dışarı çıkınca takmayı unutuyorum 😂😂
kubra_18 mehtaptiryaki genel de takmıyorum bende sadece dışarı çıkacaksak takıyorum 🫣 Bir de evet çok sert sütyen takarsak ya da geceleri takarsak bu durum oluyor diye duymuştum bende .
binnur37 mehtaptiryaki Evde takmıyorum takamıyorum daral geliyor .. Memelere özgürlük candır sarkarsa alttan destekleriz birşeyle 🤣🤣🤣🤣
goldengate sencokbiliyon İlişki sırasında da, banyo yaparken de olabilir sonuçta. Mecburi durumlar icin demiyorum seninki keyfi ya ondan dedim,🤠kendim banyodan cikinca hizlica giyinirim hep aklimda deprem var. Bende bornozlayken bakim yapmaya sacimi kurulamaya bayilirim malesef yapamiyorum