mehtaptiryaki Kızlar evde sütyen takıyor musunuz? Ben sadece dışarıda takıyorum. sudyen takmak sütü engeller falan duydum. doğru mu sizce böyle de sarkacak gibi
bircicekbirbocek10 mehtaptiryaki gece gündüz sürekli takıyorum banyo dışında çıkarmam yani. Evet çok sıkı sütyenler süt damarlarını tıkıyor diye bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemem
ebruuyildizz mehtaptiryaki dışarda da takmıyorum valla atlet kazak mont falan derken belli olmuyor zaten,sarkma konusunda bilgim yokta her şekilde memeden kesince sarkar bence
merveegem mehtaptiryaki valla kışın dışarda bile takmıyorum bu yüzden yaz gelsin istemiyorum nefes alamıyorum sütyen ile
mehtaptiryaki [silindi] bana kalsa heryerde özgürlügü hak ediyor da sarkar diye bide biri digerine göre fazla büyüdü dedim acaba fazla mi özgür biraktim😁
Deletedmom_968 bircicekbirbocek10 gece yatarken takmak gögüs kanserine nefen olur diye okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum ama ben dışarı hariç takmam hiç
hindilisalam Hayatta takmam😂😂 özgürlükkkk eve gelir gelmez fırlatırım ama zaten emzirme atletim olduğu için çocuk doğduğundan beri yapmıyorum giymiyorum sütyen çok mutluyum 😂
[silindi] mehtaptiryaki şöyle hafif yukarda tutacak yarım atlet tarzı bir şeyler düşünülebilir sarkma korkusu varsa 🙃
Dondurmalikahve mehtaptiryaki Evde takmam kışarda da kışın takmam yazın hangi kıyafet olursa rahat durmuyor zaten kuru üzüm gibi kötü durur o yüzden havalar ısınınca benim sütyen mevsimi başlıyor.
sencokbiliyon mehtaptiryaki en büyük hobim, banyo sonrası külot sütyen giymeden sadece şort ve askılı giymek 😅hatta daha da büyük hobim, yine banyo sonrası sadece havluya dolanıp, yatağa hoplamak😅😅
NewMomm1 Küçük göğüslülerin gözü yaşlı. Bizim sütyen varken de memelerimiz özgür çünkü doldurmuyor hahahahshshahahahaha
bloommom mehtaptiryaki asla sütyensiz dolaşamıyorum ya banyodan banyoya çıkarıyorum takmayınca kendimi çok rahatsız hissediyorum
sencokbiliyon pozitiffanne 😀 bu zevki mutlaka tatmalısın bacım 😀 banyo sonrası olacak ama oh efil efil, yoksa diğer günler ben de hep giyerim.
Elfgrn mehtaptiryaki Engellemez, Ben takmıyorum emzirirkende emzirme sütyeni kullandım arada evde takiyirdum çok sütüm akıyor terletiyor diye
Pamukhanim_ mehtaptiryaki ne evde ne dışarıda takmıyorum zaten büyük göğüslerim takmadığım pek belli olmuyor kışın zaten hiç belli olmuyor yazın takıyorum