Kisirvetursu deleted20517 İnşallah yapmamıştır burda da lohusa bir kadın vardı intihar etmeyi düşünüyordu post açtı Bir daha da hiç girmedi
Niyesordunbucevabi suhedaaaaa Hayatımın hatasını yaptım okuyarak Allahtan moderatörler hemen müdahale etti 🤣
Niyesordunbucevabi Kisirvetursu Kız bide şey vardı kocası onla eskisi gibi ilgilenmiyor onu anne olarak görüyor diye bebeğini sütten kesmek isteyen bacımız onu hatırlayan var mı 🤔
Kisirvetursu Niyesordunbucevabi demekki aktifliğimi arttırmam gerek neler olmuşta görmemişim siz yazınca bile agzım açık okuyorum birazda ben linçlerdim😀
oylesinebiri__ Kisirvetursu gebelik testi yapmak için çişini cam su bardağına yapıp atanı gördüm 🤣🤣 birde banyoya özelmiş o bardak ben şok momda da özel bölgesini çekip kızlar sizin de böyle mi yazmış 🤣🤣
Kisirvetursu oylesinebiri__ gebelik testi yapmak için çişini cam su bardağına yapıp atanı gördüm Şey öyle demesek olur mu bi arkadaşta yapıyormuşta evde pet şişe olmayınca 😅🤣😅🤣😅
Kisirvetursu oylesinebiri__ son yazdığını biri daha yazmıs momda inanamadım ya nasıl böyle bir şey yapar bi insan
[silindi] oylesinebiri__ momda da özel bölgesini çekip kızlar sizin de böyle mi yazmış 🤣 Ahahhahahaja ay iyi ki görmemişim bunuuuu
MommyNest Kisirvetursu biri vardı eşi aldatmıştı kadın piknikte yakalamıştı ailecek gitmişler eşi telefonu arabada unutmuş oda çocugu emzirirken yakalamıştı aklımdan hiç çıkmaz bu aldatmalar😮💨
MommyNest Kisirvetursu ayıptır sorması gebelik testini yapınca neye dökersiniz ben genellikle boş ve kullanılmayan küçük minik kanlara ve onuda çöpe atarım eldiven takarak
oylesinebiri__ Kisirvetursu kız su içtiği bardak onu yıkayıp kullanıyor mus tekrar mutfakta sonunda yazmıştı artık gerçek mi dalga mi bilmiyorum 🤣🤣🤣
MommyNest Kisirvetursu Allah kimsenin başına getirmesin yıllarını veriyorsun sen o adama yuvaya ama onlar🫤
Retzja Sezaryen dikişini atıp açıldı mı dikişlerim diyen kadın, yumoş reis, ekran postları, otizm postları. Ama favorim yumoş reis 😷