Niyesordunbucevabi binnur37 çok ciddiyim canım nasıl kaçırdın sen bu postu 🤣 dimi bide o var bilinçsizce davranmıştı
binnur37 Niyesordunbucevabi İiy iyiki görmedimm O bence iç dikiş yırtılma vs değildi muhtemelen kıl kökleri kanadı yada derisi yırtıldı iç dikişlerin öyle yırtılma olma ihtimali yok abartmıştı o olayı ..
Kisirvetursu HELELEKADIN onu okudum o fakeydi kesin dün açmış zaten hesabı zaten birinin bu kadar haksız olup böyle bir posta açması da şaka gibiydi
Kisirvetursu kabakcekirdegi onu biliyorum 2 günde bir gündemde kendini hiç unutturmuyor olay olmayı seviyor hahaha
[silindi] Kisirvetursu burda yeni yeni aktif oluyorum ama. Momda kızının vajinası yapışmış fotoğrafını çekip atmıştı yaşayan var mı diye. Ben de şikayet etmiştim kaldırılmıştı. Yine momda avucuna işeyip gebelik testi yapan biri vardı 😂
deleted20517 Kisirvetursu momda bugün uokufum galiba unutamicam kadının biri ciddi ciddi intihar etmeyi düşünüyormuş
Kisirvetursu deleted20517 İnşallah yapmamıştır burda da lohusa bir kadın vardı intihar etmeyi düşünüyordu post açtı Bir daha da hiç girmedi
Dondurmalikahve Niyesordunbucevabi P.ridede eşinin menini atan kadın vardı. Benim gördüğüm daha iğrenç bence 🤮🤮🤮 Eşimin hastalığı mı ne yazmıştı ne bileyim ben onu göreceğimi. İkinci de kanlı pedini atan biri vardı o burda normal mi diye sormuştu. 🤮🤮
suhedaaaaa Niyesordunbucevabi Ya ben böyle bir post başlığı görmüştüm ama girmemiştim posta 😂😂 allah korumuş 😅
Niyesordunbucevabi suhedaaaaa Hayatımın hatasını yaptım okuyarak Allahtan moderatörler hemen müdahale etti 🤣