momqueenn Esmaoren61 test bozuk çıktı gidip tkrr aldı eşim ama şuan oğlumu uyutuyorum bir yandan da sabah ilk idrarla yapıp daha mı net öğrensem diye düşünüyorum
princessmom_ momqueenn yumurtlama dönemindede oluyor yada ilişkide zorlanınca da oluyor haydi hayırlısı 😃
momqueenn princessmom_ yani umarım gebelik değildir oğlum daha çok küçük çünkü diğer türlü sebeplere gelirsekte daha önce hiç olmamıştı böyle🫠
momqueenn aysebb hasan033 hemshireanne karpuz_ bidebayilistersenferiya Hiilyuss Esmaoren61 princessmom_ annebalim_ Kızlar tek çizgi negatif hamile değil demek yani biliyorum ama kör oldum resmen başka çizgi yok dimii
momqueenn Esmaoren61 annebalim_ princessmom_ aysebb hasan033 hemshireanne karpuz_ bidebayilistersenferiya Hiilyuss fatooss Bi resim daha çektim on dakika sonrası buda
fatooss momqueenn ya bende bişi sorucam benim 2 aylık bebeğim ve ve sezeryan doğum oldum bugün açık pembe bi akıntım geldi damla anca kafama takıldı normalmi
ikierkekanasii momqueenn Hafif silik görünüyor mu sanki yoksa benim gözümde mi sıkıntı var 😊 varsa hayırlı olsun şimdiden 😊
annebalim_ momqueenn dırek kan ver rahatla canım benim.. bende sen gıbı asla dıye dıye bu ay kaldım perısan oldum ağlamaktan Rabbım isteyene versın cıdden ıstemeden olunca dünyan basına yıkılıyor 😭😭