ebrarozturk [silindi] Aşığım Serenad’a. Peş peşe 3 kere okuduğum tek kitap ve onu okuduktan sonra uzun süre başka kitap okumamıştım, içimden gelmemişti, herkese tavsiye ederim 🧡
[silindi] ebrarozturk gerçekten çok etkileyici bir kitap, ara vererek okuduğum için hakkını veremedim gibi geliyor tekrar okurum ben de muhtemelen.
gizememre serapozbkr yaaa gerçekten mi ben bayılıyorum kendisine hepsini tamamlayamasam da çoğu kitabı var ben de de 🫣
betulland PoppyDaNeer William Shakespeare’in on bir yaşında ölen oğlu Hamnet’in kurgusal bir öyküsüdür. Anne ve babanın çektiği acılar anlatılıyor.
PoppyDaNeer Anna_ Okuma gruplarıyla da ayeı keyifli oluyor okumak, ben de öyle okuyorum yetiştirmeye çalışınca okuyorsun mecbur😁
KendiEvimdeDeplasmandayim PoppyDaNeer bir süredir başlamak isteyip başlayamamıştım kitap okumaya. Bu post vesile olsun. Charlotte Perkins Gilman-Kadınlar Ülkesini seçtim kitaplarımdan ona başlayacağım şimdi 🌸
Tubanurrr PoppyDaNeer ikigai-Japon Yaşam Sanati diye bir kitap aldım yeni ona başladım iki gün önce pek okuyamadım ama kişisel gelişim kitabı
hizliveofkeli Monte kristo kontu. Elime yapıştı bitiremiyorum aslında çok sevdim. Bu hafta bitireceğim inşallah 😂
PoppyDaNeer hizliveofkeli Okumuştum daha önce gerçekten güzeldi, akıcı aslında ama hayat çocuk derken askıda kalabiliyor kitaplar😄
havvaya hizliveofkeli güzel bir kitap . Bitse bir dert bitmese bir dert . Sonrasında ayy şunu tekrar okuyayım hissiyatı geliyor insana. 😊
PoppyDaNeer canmanayvesuyu sonra serenad okumayı düşünüyorum 🌸 Okuyun kesinlikle çok güzel kitaptır👌🏻
allwrite PoppyDaNeer İnsanın eli gidemeyecek kadar kalın.😅 Sırf bu yüzden bi 4-5 yıldır okunmayı bekliyordu.
PoppyDaNeer Birminikaslan Off sorma Hacer ve Mazhar’ı bir temiz dövsem içim soğumaz yine😁 O kitabı biri daha yazmış merak ettim iyice.
PoppyDaNeer Kitsu Her akşam bir kitap okuyoruz, bence hanemize yazılabilir😄 Bazen öyle oluyor okuyamıyor insan, böyle yormayan ama saran bir kitap bulman lazım.
gamzegenc1 PoppyDaNeer Paylaşılamayan toprakların yakın tarihi Filistin Suriye Lübnan topraklarının İngiliz Fransız arasında paylaşılmaya çalışılması yahudilerin Filistin’e gelişi yerleşmelerini anlatıyor