Tubanurrr kabakcekirdegi doğum kontrol hapi artı spiral biz ilk bebeğimden sonra üç yıl öyle korunduk şu anda da deri altı implant artı spiral yine doktor öyle önerdi ikinci oğlum üç yaşında
kabakcekirdegi Tubanurrr ben sprialden korkuyorum yani kayar eder gibi bi garip geliyor deri altını ne kadara yaptırdınız
Rumeysa_arya4 Tubanurrr Ciddi misin😂😂😂😂 sen bir alfasın tüm yolları kapatmışsın buna rağmen de olursa adını mucize bebek koy😂😅😅
Divayorgunxx metemom_ yaa bende sizingbi kizıma hamile kalmıstm ağlamaktan helak olmuştum oglusum kücükdü ayni sizin dediginz gbi ama ikisi beraber cok zorlanmadm illaki zorluklari vardi ama aşırı zor olmadı oğlum az daha buyuk olsa daha da kıskanırmıs tam 2 yaş var aaralrnda.doğumgunlerinin arasi 15 gun
alinmom metemom_ Malesef çoğu anne bunu korunma yöntemi zannediyor. Umarım rahat bir hamilelik geçirirsiniz. 🙏🏻
Tubanurrr kabakcekirdegi yurtdışında yaşiyorum sigorta karşıladı büyük oranda biz ne kadar ödedik hiç bilmiyorum
blackbird metemom_ 😱😨en az senin kadar şok… Daha eşyalarını , kıyafetlerini bile dağıtmayı düşünüyordun . İkinci düşünmüyorum diye .. Ama bu dünyada rızkı varmış. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 🥳🥰
Divayorgunxx metemom_ oğlum depremde birakmıstı 5 aylıkdı korkudan sütümmü gitti bilmiyorum.ywmek filan yemedim yiyemedim.o.sıralar o yuzden sütüm azaldı sanrm cocukda etkilendi ister istemez 😶
blackbird metemom_ çok iyi kanka Allah kabul etsin . yeni ciciler almak yolu gözüktü sana 😇🙂😌 Rabbim yardımcın olsun inşallah
mer_ann metemom_ hayirlisiyla gelsin canim Bir sorum olacakti emziriyorum demissin adet goruyormusun? 3ay oldu spiral taktirali 9aylik kizim var birde 3.5yasinda Allah verdiklerini korusun daha da istemiyorum adet olmuyorum dogum dan sonra yani adet olmadan mi hamile kaldin anlamadim?
Deletedmom_289 metemom_ ben 2. Çocuğu doğum yaptığımda kızım 14 aylık tı sen doğum yapmaya oğlun 2 yaşında olur canım
metemom_ [silindi] planlı asla yapmazdım sanırım yani suanlik gelecek ay bizim için çok riskli çünkü oğlumun ameliyatı var 🥲
Zeynepikra_ Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin evladınız eğer dediğiniz gibi pezervatifi sonlarına doğru takıyorsa zevk suyundan da hamile kalmış olabilirsiniz çünkü zevk suyundada sperm varmış doktorlar ilişkinin en başından takmayı öneriyorlar
metemom_ Zeynepikra_ doğrudur haklısınız benim rahatlığım rahmimin sağlıksız oluşuydu ihmal etmişim şuan farkına varıyorum ama yapacak bir şey yok artık
Deletedmom_289 metemom_ ne şakası canım valla zor günleri geride bıraktım şimdi kızım 52 aylık oğlum 38 aylık
Zeynepikra_ metemom_ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ikisini bi arada hiç zorlanmadan büyütürsünüz evli olan kadın için hamilelik asla süpriz değildir diye bi söz okumuştum şuan olduğunuz durum herkesin başına gelebilir
SuMisalii metemom_ Hayırlı olsun. Bende 14 aylıkken ikinciyi öğrenmiştim😊 sağlıkla dünyaya gelsin inşallah