Seryy_ metemom_ 🫢 bu duyguya da alışacaksınız zamanla büyüdükçe daha da merak edeceksiniz hepsi ayrı bir duygu ve güzellik :) hakkınızda hayırlısı.
metemom_ Tubanurrr evet haklı bende spiral için âdet olmayı bekliyordum gelecek ay oğlumun ameliyatı vardı bu ay tamamen kurtulmakti derdim 🥲
mutluaanne metemom_ çok özür diliyorum biraz özel bi soru olacak ama prezervatif’i kontrol ediyomuydunuz acaba sağlam mı yırtık pırtık var mı diye? ( bi arkadaş soruyorda🤪) hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
metemom_ surprizbebe bende inanamıyorum rahmim gerçek manada sağlıksız duvarları ince dogumda çok hasar aldı bebeğim zor çıktı pcosum var kistlerim var var da var yanu
mutluaanne metemom_ ahahah bende ellemem ama eşimi sürekli darlıyorum baktın demi kontrol ettin demi bişey olmaz demi eminsin yani 😂😂 gerçi iş işten geçtikten sonra fark etsek ne olacakta işte içimiz rahat olsun
metemom_ papatya__ evet olabilir bende öyle düşünüyorum hayırlısı böyleymiş bebek varken tahmin edebiliyorsunuz ki herşey oldu bittiyse geldiği için dikkat edilmiyor bazı durumlarda
Tubanurrr kabakcekirdegi doğum kontrol hapi artı spiral biz ilk bebeğimden sonra üç yıl öyle korunduk şu anda da deri altı implant artı spiral yine doktor öyle önerdi ikinci oğlum üç yaşında
metemom_ cicekligunler bencede ister istemez ihmal ediliyor çocuk varken sonlarına doğru takıldığı oluyordu yani benim rahmim sağlıksız olduğu için onu da önemsemedim
alinmom Geri çekilme %100 koruma sağlamaz. Bu bir korunma yöntemi değildir. Sağlıkla gelsin bebeğiniz. ☺️🌸