Deryaaaa [silindi] ya one milion da Var lady milion da var bilmeden atalamasaydın keşke komik oldu 😂 aç neti bak görmüş olursun one milionu eşim lady milionuda kendim kullanıyorum
[silindi] Deryaaaa one mıllıonı bılmedıgımden gulmedım yalnız ben hanfendı orda kendıne parfum sormusken sızın orda erkek versıyonunu soylemenız baya komık olmus 😂😂😂😂😂😂😂😂 olsun bılmemenıze verıyım sız acın bakında karıstırmayın bır daha :)))
Deletedmom814 [silindi] Kusur ararsan aynalar senindir, deeermisim😂😂 Tamamen klavyenin azizligi😂 Bende sana kurkdjiani oneririm efffffsaneee. Simdide lancome nin bi parfumune taktim efsane bi kokuymus idole adi onu alacagim😂
Deryaaaa [silindi] sizde okuma yada okudugunu anlama problemi var sanırım biraz postu bir daha yetmiyorsa bir daha okuyun erkek parfümüde soruyor arkadaş
[silindi] Deletedmom814 yalnız bak bombshel degılde scandaluos dıye bı parfumu var efsane ben bombshelı kalıcı bulmayıp onu almıstım o daha ıyı bombshelıde evde sıktım oyle bıtsın dıye 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Deletedmom143 Mehtap0146 bulunduğunuz yerde Bargellooo varsa mükemmel kokular var yıllardır 122 kullanıyorum 💕👍🏻
[silindi] Deletedmom814 yok kız onu alma bak lancome un la nuıt tresor var onu denemeden baska parfume gecme derım 😍 ıkı fıs sıkıyodum ıs yerıne gıderken herkes onu soruyodu efsane bısey
Deletedmom814 [silindi] Hadi ya dur onada bakayim😂 bunlar dp den 35 liraya parfum aliyo ikinci gun bitiyo zaten sıkmaktan koku kalmiyo ki😂😂😂 Sende kurkdjiani dene
[silindi] Deletedmom814 bana bı parfum 9 ay gıdıyo bıde 3 4 tane olunca done done sık anca 9 10 ayda bırıyo ıste bı tanesı aslında o parfumler faha ucuza gelıyo ama 🤷🏼♀️
[silindi] Deletedmom814 aa ben cok sevıyodum ya carolına herreranın butun parfum serısı efsane ama sen boyle bı hafıf kokular sevıyon sankı oyle geldı
Deletedmom814 [silindi] hayir kurkdjiani kullanirsan anlarsin ne sevdgmi😂 digerleri biraz günlük yaa. Aaa pardon ben 212 sexy anlamisimmm guzel mi gerçekten vip nyc