Deletedmom814 [silindi] hayir kurkdjiani kullanirsan anlarsin ne sevdgmi😂 digerleri biraz günlük yaa. Aaa pardon ben 212 sexy anlamisimmm guzel mi gerçekten vip nyc
[silindi] Deletedmom814 vanılyalı gıbı ama boyle hemen ucan bısey degıl koku durdukca buram buram ben cok sevıyorum carplına herreranın parfumlerını hepsını kullandım ama en guzel vıp rose ve nyc bence
[silindi] Deletedmom814 ondan once lancome la nuıt tresor u dene ve al kesınlıkle 😂 gecen gıttım bulamadım gereksız bı sekılde buldugum gıbı bende onu alıcam 🥰
Seda_123 Merve Evet var montuma bi kere sıkıyorum hala duruyor kokusu hatta lise zamanlarımda arkadaşlarımda benden görüp almıştı bütün kızlar o kokudan kokuyordu🤣🤣Birde avonun celebre parfümü çok güzel onuda seviyorum
[silindi] Deletedmom814 beklıyorum ya sevmıyorum 🤦🏼♀️ Gecen lancome alıyım bayadır almıyorum dedım bulamayınca lady mıllıon aldım onu da ozlemıstım yeter kı beklemıyım 😂
Merve Mehtap0146 bargello alıyoruz biz eşimle. Ben bombshell (yıllardır favorim) birde lady million alıyorum. Eşimde invektus ya da one million alıyor. Bayılıyoruzzzz 🥰
[silindi] Deletedmom814 ahaha ınternet alısverıse hala uyuz oluyorum sanırım ya alısamadım bı turlu esım hepten marketı bıle sanaldan yapıyo sevmesem bıle ona mecbur kalıyorum hamıle olunca sıkıntı oluyo 😂