cann65 18 saat oruç tutup 6 saat yediniz mi ?
Evet canım 18 saat oruç tutup 6 saat yemek yedim 2 öğün yaptım kalori hesabı yaptım ve kalori açığı oluşturdum kas kaybını önlemek için bolca su ve protein tükettim
cann65 Peki o 6 saatte ne yediniz ve günün hangi zamanlrima denk getirdiniz o 6 saati
6 saat içinde 2 öğün yemek yedim ekmek falan yemedim makarna pilav hamur işi uzak durdum 13:00 de yemek yedim son öğünü de 18:00 da yedim yemeklerin yanına bol salata yedim yağsız, yulaflı omlet haşlanmış yumurta közlenmiş patlıcan kıymalı , köfte ayran yoğurt kefir fırında tavuk karışık sebze , yulaf tostu , kabak rulo vs bu tarzda beslenip kalori açığı oluşturdum uygulama var aralıklı oruç oruca başlayınca uygulamadan başlatıyorm kaç saat tuttuğumu , kaç saate orucun biteceğini gösteriyordu su içme bildirimi geliyordu tuttuğun oruç günlerini hesaplıyordu başka bir uygulama daha var oda kalori hesabı için yediğim herşeyi oradan hesap edip kalori açığı oluşturdum istersen sana özelden önceki ve sonraki halimi de atabilirim motivasyon olur sana da sormak istediğin.ne varsa sor cevaplarım ( oruç saatlerini kendine göre ayarlayabilirsin kaç saat tutmak istediğini de kendi yaşam tarzına göre uyarlayabilirsin canım bide yaprak yeşil çay iç demleme olsun , sallama poşet çay bir işe yaramıyor ama demleme yeşil çay baya metabolizmayi hızlandırıp tokluk hissi yaratıyor oruç sırasında da içebilirsin açlığı yatıştırıyor oruç sırasında da kalorili herşey yasak en ufak bişey bile sadece sade türk kahvesi ve yeşil çay serbest) kullandığım uygulamaları da atabilirim istersen