Tatlican piyanistbanabirak Ben 57 boyumda uzun zayıfsın diyenlerde var ama 38 bedenim😄Sen beni postlarda görmüşsündür belki
eemmyyy piyanistbanabirak tam olarak ben😀 1.65 boy 59 kiloyum ama fiziken kilolu durmuyorum benimle aynı kiloda boyda olanlar etli duruyor ama bende yok🤭 Ama giydiklerim de güzel duruyor fiziğim iyi yani😀
eemmyyy Feyzosumunannesi Amiin diyelim o zaman ☺️🌸 Bende yıllardır bu kiloda olmak istiyordum 52-53ten fazlasını hiç görmemiştim hamilelik dışında. Çok şükür şu an istediğim kilodayım, sizde görürsünüz inşallah istediğiniz kiloyu. 🙏 🥰
piyanistbanabirak Tatlican benim tip minyon bacı Sende az daha kilo alsan şöyle 65 manken gibi olursun balık 🐟 etli💃🏻🥳
myangelson denizalismom 68 🥴 doğumdan sonra 65 i görmüştüm geçen bir tartıldım tartilmaz olaydım dedim 😂 Kasım’da gorumcemin düğünü var üstelik ve ben yemeye devam 😂😂😂
myangelson Tatlican ben balık etliyim 170 boya 68 kilo 🥲 göbeğim firtladi bütün kilo göbeğim ve hafif basenlerde 😂🤦🏻♀️
momikaa denizalismom 68 den 65e düştüm yediklerime dikkat ettim bir süre 58 altına düşmek istiyorum ama iştahım bana düşman 😄
myangelson Tatlican ay kurtulsam iyiydi ama 2 sezaryen sonrasi iyice zorlaştı neyse oğlum 7 aylık oldu biraz daha büyüyünce karın çalışmalarına sıkı diyete başlarim veririm inşallah 🥲🥲🤭
hepoyleolurzaten___ denizalismom 8 aylık hamile halimle 61 kiloyum çevremdekiler kiloyu çok yakıştırıyor hamilelik sana yakışıyor falan diyorlar ama doğumdan sonra hepsi gidecek maalesef ki ilkinde 25 kilo şak diye gitti
Tatlican myangelson Verirsin Kardeşim 20 kilo filan verdi. Herkes benden büyük sanıyordu üzülüyordu Şimdi benimle aynı kiloda