slm25 dilanalara merhaba belli bir ay sınırı var mı acaba bebegim 7 aylık yinede psikolojiden lohusa depresyonu olarak veriyorlar mı ? Bilginiz var mı ?
slm25 mubo bu arada bu iki yer ankara içine veriyor. Yani bana onu sormuslardi . Diger yerleri bilmiyorum.
tugbayigitsari Zeynoahsen slm25 slm25 ankara içine derken ben ankarada yaşıyorum ama görev yerim şuan başka yer gözüküyor atamamı bekliyorum ondan rapor almam lazım
slm25 tugbayigitsari mubo telefonda randevu vermiyorlar diye biliyorum tepe tıp kesin vermiuor. Lina ya isterseniz sorun . Birde ortadogu var orasıda telefondan bilgi almak icin randevu oluşturuyor. Gidiyorsunuz gorusuuorsunuz ona göre randevu okuaturuyorlar sonrasinda bildigim .
mubo Sağlıkcı mısınız birde acaba sağlıkçılara mı vermiyorlar bilemedim birde hepsi öi şehir dışına vermiyor ne kadar ücret ödediniz
tugbayigitsari seda1525 birisi bi hastanenin sağlık çalışanlarına ve polis memurlarına rapor vermediğini söylemişti ortadogu hastanesiyle ilgili bilginiz var mı bu konuda.
Zeynoahsen seda1525 Ortadoğu hastanesinden mi yoksa eryamandaki Asg ortadoğu tıp merkezinden mi aldınız?