dvran22 [silindi] arkadaşımin bebeğinin cinsiyeti daha belli değil 8 haftalık 😂😂 şimdiden karı koca alışverişe başlamışlar, bir kereden yüklenmeyelim altından kalkamayız diye
Minik-mucizem Aselim38 merhaba bende onu alıcam internetten ama görmeden alamıyorum araçta yok rica etsem içinin resimlerini bana atarmısınız
Aselim38 Minik-mucizem canım içini cekmem biraz zor ya çünkü yün yatak falan koydum destekledim falan baya zor oyuzden
Eliznaz Merhaba ben anne yanı kulladınim park yatağa hiç ihtiyaç duymadım çantasına koyup heryere de taşıdım çok memnun kaldım. Hatta şimdi satılığa koydum chicco anne yanı pembe.
Minik-mucizem Aselim38 anladım canım öneriyomusun peki içi genismi büyüyen beşiğim car onda yatıyor suan ama demirlere ayagjnı vurup uyanıyor. Birde kokusu varmı ses cıkarmıyo demi alayımmı
Aselim38 Minik-mucizem bacı ilk açtığında evet bi kokusu vardı fakat gün boyu balkonda havalandirdim bide nemli bezle sildim hicbisey kalmadı içi geniş kızım 11 aylik gayet rahat yatiyo. Gicirdama ses falan hicbisey yok tavsiye ederim gayet memnunum severek kullaniyoruz🌸