dvran22 NamelesS tavsiyen için teşekkür ederim buna da bi göz atalım chicco'nun park yatağının olduğunu hiç bilmiyordum😊😊
dvran22 derinkus36 kraftin modelleri de var öyle mi Ne zamandan beri kullanıyorsun canım bu dediğin modeli
Mom9 Kraft friday 70*110 kullanıyorum. Çok memnunum. Ara katı 9kgya kadar taşıyor. Alt değiştirme ünitesi de 11kg ya kadar.
allypa dvran22 Prego Maxima yada 8036 olan modeli.Prego bebek arabasını da kullanıyorum kalite olarak ürünleri iyi
Ozlmtomris Bana kalırsa park yatak alma ben de aldım çok çok memnum gıcırtı falan yok evet (Kraft) ama anne yanı en güzeli bence çünkü o kadar çok kalkıyorsun ki adım atmak istemeyeceksin 🙈
dvran22 Ozlmtomris kuzum ben zaten anne yani kullanıyorum arkadaşım park yatak alacak kraft kalmış aklında hangisi daha uygun olur diye size sorayim dedim😊😊
Gokturkunannesii dvran22 ben de kullanıyorum kraftin park yatağını. 2 ayligiz memnunum. Içi geniş ve saglam duruyor. Uzun süre rahatlıkla kullanabilir diye dusunuyorum. 😊 Ayrica rahat katlanıp taşınabiliyor çantasında.
dvran22 Gokturkunannesii valla canım park yatakları pek bilmiyorumm bakalım arkadaşım almak istiyor beşik arayışına girmiş ona yardımcı olmak için önerilerinizi istedim😊
dvran22 Aselimmmm33 canım bir çok yorum gördüm problemli bi ürün diyorlar ama sen memnunsun inşaallah hep memnun kalırsın
allypa dvran22 Travel sistemlerde taşımak için ayrıyeten ana kucağıda olduğundan araç ile seyahat etmen daha kolay.
Hotic dvran22 kraft murphy kullanıyoruz biz de sade bi park beşik alt açma ünitesi falan filan yok memnunum ama ben